--> У Луцькому військовому госпіталі провели WiFi | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькому військовому госпіталі провели WiFi

0
1
У Луцькому військовому госпіталі провели WiFi
У військовому госпіталі, що на Кічкарівці, встановили WiFi.

Про це написала волонтерка і нотаріус Наталія Ариванюк у Фейсбуці.

«Наш Госпіталь ВВ, що на Кічкарівці дуже потребував wifi, оскільки це в першу чергу є невід'ємною частиною сучасного технологічного обладнання, такого, як наприклад Holster-прилад для цілодобового стеження за серцем», - написала вона.

І зазначила, що без Інтернету ніяк не обійтися в сучасному світі, враховуючи, що через війну на Сході, в госпіталі тепер постійно проходять лікування та реабілітацію від 30-40 демобілізованих бійців.

«Отож, такий дарунок до Новорічних Свят ми змогли отримати дякуючи вкотре Олег Дмитрук який першим відгукнувся і перерахував 5000 гривень та Володимиру Голубу, який перерахував 3000 гривень, чим повністю закрили дане фінансове питання!» - поділилася волонтерка.

І додала:

«Щиро дякую вам від свого імені, за довіру, від імені колективу, за змогу працювати з сучасним обладнанням, чим покращувати якість надання медичних послуг і звісно від наших захисників прийміть слова подяки, їх вільний час тепер буде по-сучасному заповненим».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні