--> У Любомлі з кранів тече вода неприродного кольору | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Любомлі з кранів тече вода неприродного кольору

0
-2
У Любомлі з кранів тече вода неприродного кольору
У Любомлі вже кілька днів з кранів тече вода жовто-коричневого мутного кольору.

В Любомльводоканалі кажуть, що така ситуація сталась через перемерзання труб й, щоб ліквідувати наслідки цього, доведеться чекати аж до відлиги, - пише Кордон.

Жителі міста нарікають на роботу мерії та комунального водопровідно-каналізаційного підприємства, які не повідомили населення ані про причини негараздів, ані про їх тривалість.

Люди бояться вживати кольорову воду й не можуть навіть в ній помитися чи попрати речі.



В такому становищі любомльчани вже 4 дні. 11 грудня вода в будівлях з регулярним стоком посвітлішала (деінде навіть стала нормальної консистенції).

“Ми перепрошуємо в людей. На різдвяні свята стався форс-мажор. Через сильні морози десь перемерзла труба. В зв’язку з цим шматки льоду позакупорювали водопровід, фільтри позабивалися. Тож вода наразі не очищується належним чином. Ми мусимо чекати відлиги, аби промити її. Це може бути два-три дні. За низької температури нічого фізично не зможемо зробити.”- пояснив майстер Любомльводоканалу.

Він також додав, що в трубах вже наявна жовта вода. Тому необхідно не лише відновити функціонування фільтрів, але й щоб відбувся стік застоєної рідини з кранів у домівках.

“Воду вживати й зараз можна. У неї не потрапили надшкідливі речовини. Просто у ній великий вміст заліза, який в цей момент не фільтрується. Через це вона має мутно-коричневий чи жовтуватий відтінок”, – додав майстер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні