--> Вчені створили найголовніший для чоловіків імплантант | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вчені створили найголовніший для чоловіків імплантант

0
4
Вчені створили найголовніший для чоловіків імплантант
Проблема відсутності ерекції у чоловіків стає все масштабнішою і багато вчених підключилися до вирішення такого інтимного питання. Було запропоновано багато способів, починаючи з гормональної терапії і закінчуючи таблетками, які призводять до тонусу м'язів органу, але все не те і часто просто не допомагає. Тепер вчені з США змінили вектор досліджень та вирішили піти на більш жорсткі заходи, - пише fainaidea.

Вчені розробили тепло-активований ендоскелет для пеніса, який складається з нікель-титанового-нітінолового сплаву, що допомагає ендоскелету запам'ятати необхідну форму і змінювати свої параметри в залежності від температури, в даному випадку скелет «включається» при нагріванні.

Ідея полягає в тому, щоб імплантувати цей протез безпосередньо в чоловічий орган, щоб людина ходила з ним завжди і підійшовши до певної точки у відносинах міг скористатися функціями протеза.

За даними дослідницької групи на чолі з Брайаном Ле, урологом з Університету Вісконсін-Медісон, ендоскелет може дійсно допомогти чоловікам подолати дисфункцію.

«Це питання виживання», - говорить Ле.

На даний момент існують імпланти за допомогою яких можна повернути функціональність органу, проте, всі вони часто призводять до травм, хоча чоловіків це не дуже зупиняє. Наприклад, на даний момент є «надувний імплант», але так як його розміри не дуже обмежені і як такої межі не видно, він може і лопнути, пошкодити внутрішні тканини і спровокувати зараження, а новий імплант змінює тільки напруга, і коли температура недостатньо висока, він розслаблюється.

Температуру, за словами розробників, можна змінювати не фізично, а за допомогою пульта дистанційного керування.

Коли імплант стане доступним невідомо, але вчені вже готові перевести його в стадію клінічних випробувань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні