--> Судитимуть учасників «розбірки» на волинському кордоні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судитимуть учасників «розбірки» на волинському кордоні

0
0
Судитимуть учасників «розбірки» на волинському кордоні
Судитимуть чотирьох мешканців Ратнівщини, які побилися з прикордонниками.

До суду скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо трьох мешканців села Кортеліси та мешканця села Доманово Ратнівського району, - повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

Група молодих людей чинила опір працівникам Луцького прикордонного загону під час виконання ними службових обов’язків з охорони державного кордону.

Нагадаємо, увечері 21 вересня 2016 року поблизу села Сільця-Млинівські Ратнівського району прикордонники помітили чоловіка, який знаходився неподалік від державного кордону і при собі мав пакунок із невідомим вмістом.

Прикордонник наказав правопорушникові зупинитись. Зловмисник же законних вимог не виконав, а намагався втекти. Його зупинили троє прикордонників, які нагодилися на допомогу колезі. Однак підмогу отримав і правопорушник. Із лісу вийшли троє його товаришів та почали шарпати прикордонників за форменний одяг, намагаючись забрати пакунок.

За якийсь час один із правопорушників сів у авто, яке підїхало, і, як з'ясувалося потім, поїхав кликати ще підмогу. Відтак, коли працівники прикордонної служби із двома затриманими правопорушниками підійшли до службового автомобіля, у якому чекало ще двоє їхніх колег, туди ж на трьох авто підїхало близько 15 чоловіків із наміром відбити у прикордонників "своїх".

У результаті вони таки звільнили правопорушників та забрали пакунок. Не налякало зловмисників ні попередження охоронців кордону про застосування вогнепальної зброї, ні навіть два постріли у повітря.

Завдавши чотирьом прикордонникам численних ударів ногами та руками, правопорушники втекли, але невдовзі були затримані.

Усіх чотирьох найактивніших зловмисників обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень. Тепер – слово за судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні