У волинському «білому домі» замерзають через сусідів

3
-2
У волинському «білому домі» замерзають через сусідів
Сьогодні, 10 січня, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик вже хотів відмінити нараду, адже в температура повітря в приміщенні піднялася аж до 10 градусів тепла.

Про це повідомляє сайт ОДА.

«Якби така температура була в дитячих садочках, нас би порвали депутати. Я не розумію такої безвідповідальності в роботі комунального закладу. І це продовжується не один день. Ті кошти, які платить сьогодні обласна державна адміністрація за користування цим будинком ні в які мірки не вкладаються в ті умови, в яких сьогодні працюють працівники. Я довгий час терпів, але не можна так знущатися над людьми! Зайдіть у кабінет голови облдержадміністрації: 0 цілих 0 десятих температура батарей. Через два дні половина людей буде на лікарняному, – зазначив губернатор.

Гунчик попросив «дати оцінку роботи підприємства управління будинку обласної ради». Окрім того, управління ЖКГ має провести комплексну перевірку всіх приміщень, вимірявши температуру батарей, а відповідні документи будуть додані до листа.


В.о. начальника комунальної установи будинку обласної ради Віктор Талашко назвав звинувачення безпідставними, розповів, що проблема тягнеться ще з минулого року та звинував у всьому сусідні будівлі.

Про це пишуть на сайті ради.

«У звꞌязку з тим, що в деяких будинках, які межують поряд з приміщенням обласної ради, були встановлені індивідуальні теплові пункти, гідравліка системи опалення з котельні, що знаходиться на вул. Задворецькій, 21 до адмінбудинку змінилася. В результаті зник перепад тиску між подачею та зворотньою лінією, який тепер становить 0,46 МПа (при потребі 0,56 МПа на подачі). У свою чергу, це призвело до розбалансування системи опалення в адмінбудинку та її зупинки. Як наслідок, виник різкий перепад температур між подачею (+62,9 С) та зворотньою лінією (+ 25,5 С)», - йдеться у доповідній записці Віктора Талашка для голови обласної ради Ігоря Палиці.

Завгосп приміщення запевнив, що на даний час вживаються всі можливі заходи щодо технічного вирішення цього питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Того неробу і неадеквата Талашка посадити на годину-дві у кабінеті ОДА при температурі 7-8 градусів нехай посидить "грамотний"! Гнати у шию його давно потрібно! Це за ходіння по коридорах людина з десяток років отримує зарплату майже на рівні заступника голови ради або адміністрації!!!
Відповісти
Не гнати, а привязати за яйця на ніч в холодному приміщенні. А на ранок мерзлі яйця затиснути в дверях.
Відповісти
хай вас пам"ятник Бандері зігріє!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні