Волинські прокурори вимагають жорсткішого покарання для лісорубів-браконьєрів

0
5
Волинські прокурори вимагають жорсткішого покарання для лісорубів-браконьєрів
Маневицька місцева прокуратура наполягає на відшкодуванні шкоди, завданої незаконними порубками лісу.

Маневицька місцева прокуратура звернулася до суду з трьома позовними заявами в інтересах Цмінівської та Костюхнівської сільських рад Маневицького району, аби змусити чотирьох мешканців Маневиччини відшкодувати збитки, завдані незаконними порубками лісу, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

18 жовтня 2015 року двоє мешканців села Старий Чорторийськ незаконно зрубали у Куклинському лісництві державного підприємства "Маневицьке лісове господарство" сім сухостійних сосон, заподіявши лісу шкоди на суму майже 6 тисяч гривень.

28 жовтня 2015 року житель села Костюхнівка у Вовчецькому лісництві незаконно зрізав дві сироростучих сосни, завдавши лісу шкоди на суму майже 9 тисяч гривень.

2 липня 2016 року інший мешканець Костюхнівки зрубав на території Куклинського лісництва дві сироростучі сосни, заподіявши лісу шкоди на понад 7 тисяч гривень.

Усі ці громадяни були притягнуті до адміністративної відповідальності у виді штрафу за незаконну порубку, пошкодження та знищення лісових культур та молодняка.

Тепер прокуратура наполягає ще і на відшкодуванні ними шкоди, завданої лісу їхніми незаконними діями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні