Полярний експрес: у баки потягу Ківерці-Львів залили літню солярку

3
3
Полярний експрес: у баки потягу Ківерці-Львів залили літню солярку
Рейс "Ківерці-Львів" рейковий автобус долав 7 годин.

Сім годин на межі виживання перебували пасажири регіонального поїзду №802/801 сполученням Ківерці-Львів, який заправили літнім дизпаливом, - пише Волинська газета.

Виїхавши з Луцька пасажири поринули у сон. І тут потяг, який зазвичай зупиняється на своєму шляху лише на чотирьох зупинках: Ківерці, Луцьк, Підзамче, Львів, стає у непримітній Сенкевичівці, що на Горохівщині.

До людей вийшов машиніст, і пояснив, що далі самостійно рухатися не зможе, адже при такому морозі замерзає пальне, а тому потрібно чекати локомотив з Луцька, який візьме на буксир та потягне аж до місця призначення.

На питання пасажирів чому, пролунала відповідь, що "у Тернополі в депо їм залили літню солярку, яка не витримує високих морозів, і щоб абсолютно не заклякнути у якомусь лісі, рейковий автобус якось дотягнув до Сенкевичівки".

За період простою система обігріву всередині перестала працювати, декілька щасливчиків покинули місце заключення (за ними приїхали на машині), а пасажири та працівники рейсу встигли обдзвонити всі можливі інстанції. Для більшості подорожніх Львів був не кінцевою зупинкою, у декого навіть були квитки на інші потяги, на які вони просто не встигали. Працівники «Укрзалізниці» пообіцяли таким пасажирам, що їм повернуть кошти або обміняють квитки безоплатно.

До Львова потяг з літнім дизельним паливом у баках локомотив досунув приблизно о 13 годині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В дупло собі літньої солярки налили б
Відповісти
дело не в "летнести" солярки - за счет теплой обратки она, если уж завелся, не замерзнет. просто в Украине как таковое отсутствует не разбадяженное топливо - ни на шелле, ни хваленом окко, ни на не менее хваленом воге, ни у Бени нет нормальной солярки. и пока не заработает реально независимый контроль качества ее и не появится, так и будут ослиной мочей разбавлять...
Відповісти
Які вчасні новини. Треба писати, що це було 6-го.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні