Луцькому ПУМу хочуть купити автобус за 3 мільйони гривень

3
1
Луцькому ПУМу хочуть купити автобус за 3 мільйони гривень
У Луцькій мерії сперечались про те, чи варто Палацу учнівської молоді купувати новий туристичний автобус.

Про це йшлося 10 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Зокрема, голова комісії Алла Надточій наголосила на необхідності придбання автобусу, мовляв він потрібен для поїздок дитячих колективів по Україні та за її межами.

З її слів, в середньому поїздка закордон однієї дитини може коштувати 4,5 тисячі гривень і далеко не усі батьки можуть собі дозволити виділити таку суму з сімейного бюджету, принаймні раз на рік.

Начальник міського управління освіти Олег Гребенюк також зауважив, що колективи ПУМу постійно їздять на фестивалі, конкурси тощо і купити автобус просто необхідно.

Натомість депутати Анна Мовяк і Тетяна Янчук виступили проти цієї пропозиції, мовляв недоцільно виділяти таку суму на придбання автобусу, якщо через неполадки з опаленням в декількох садочках замерзають діти.

Зрештою, члени комісії не змогли прийняти одностайного рішення. Купляти чи не купляти автобус доведеться вирішити сесії міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Візьміть і зробіть - алла надточій. Громада чує від вас тільки слова ...
Відповісти
Надточій зробить! Тримайте ій кишеню ширше.
Відповісти
Претензіій немає :самопомі-надточій сама собі допомагає!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні