У таких умовах працювати небезпечно, - Гунчик про холод в ОДА

8
3
У таких умовах працювати небезпечно, - Гунчик про холод в ОДА
Голова Волинської облдержадміністрації обурився умовами роботи у стінах Білого дому.

Про це він заявив під час оперативної наради у вівторок, 10 січня.

Володимир Гунчик доручив підготувати лист на ім'я голови облради Ігоря Палиці з проханням "дати оцінку роботи підприємства управління будинку обласної ради".

"У таких умовах працювати небезпечно. Якби така температура була в дитячих садочках, нас би порвали депутати. Коли критикують ОДА, то находять соломинку в очах. Натомість не бачать роботи своїх комунальних підприємств. І це продовжується не один день. Я довгий час терпів. Але зайдіть в кабінет до голови обласної адміністрації, подивіться, які там батареї. Через два дні половина людей буде на лікарняному. А ми говоримо про серйозні речі".

За словами Гунчика, представники управління ЖКГ за участі працівників КП "Управління будинком обласної ради" повинні провести комплексну перевірку будинку, зміряти температуру і скласти відповідні акти.

Суми коштів, які підрозділи облдержадміністрації сплачують за комунальні послуги аж ніяк не відповідають температурним умовам у кабінетах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожній працівниці-по шубі! і незадоволених не буде :-)
Відповісти
Кожному-по копняку так правильніше...
Відповісти
Шановний гунчик приізжай до нас в поліські села зігрієшся...
Відповісти
Звільняйтеся!!!!
Я готовий без зарплати у валянках вас замінити
Відповісти
В мене теж є валянки. Приєднуюсь до василя.
Відповісти
Небезпечно мати таких гунчиків при владі.
Відповісти
не тільки у вас холодно у нас в квартирах теж холодно за що платимо !
Відповісти
Люди не повинні мерзнути - це, як табличка множення. Але навіть по тому, що чиновники в ОДА мерзнуть, можна судити про рівень їхнього авторитету (вибачте на слові) і поваги до них. Якби це трапилось при Клімчуку, то того ж дня він відшукав би винного і сказав би: "Ти більше на цій посаді не працюєш". Але при Клімчуку такого не могло трапитись в принципі. З іншої сторони, в цій споруді немалу роль грають напружені стосунки між гілками влади. Страшне протистояння. А захистити немає кому. Чисто по-українськи: вийму собі око, нехай в моєї тещі буде зять сліпий.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні