«Скоро цей час скінчиться, і вас, «козлів», закопають, - п’яний екс-соратник Ющенка на заправці WOG

6
8
«Скоро цей час скінчиться, і вас, «козлів», закопають, - п’яний екс-соратник Ющенка на заправці WOG
Колишній нардеп, і екс-губернатор Запоріжжя Євген Червоненко влаштував гучну сварку і бійку на автозаправці WOG, що на об'їзній дорозі навколо Рівного, через те, що його не пропустили у черзі.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав користувач Konstantin Batozsky.

"Чималу чергу сімейних відпускників, які поверталися до Києва, на повному ходу голосно розважає відомий у минулому Євген Червоненко. Він п'яний, гучний, нахабний та огидний", - написав він, виклавши фото політика.

За словами очевидця, який намагався заспокоїти дебошира, Червоненко розмахував "золотою карткою", називаючи себе "членом ради директорів неясно чого".

"Каже, що у нього 7 орденів від "цієї країни", влазить перед мною у чергу, до мого не тихого, аж ніяк, обурення. Далі почалася сцена, що називається, із "звичайного сільського свинства".

Пан Червоненко кричав, бризкав слиною, обіцяв мене (і всіх нас, чинних обурених сім'янинів) "порішать". Потім було сказано, що скоро цей час скінчиться, і нас, "козлів", закопають. Чергою п'яній тварині я не поступився. у відповідь вислухав ще тріаду проклять на адресу себе, і (увага!) "чортового офісного планктону". Ось така різдвяна пригода", - написав Батозький.

Описавши свою "різдвяну пригоду", Костянтин попросив зробити так, щоб "у нашій країні Євген Червоненко більше ніколи не став публічним політиком".

"Будьте обережні на дорозі, друзі. П'яна тварина була з прислугою, але, ймовірно, могла сама сісти за кермо", - додав Батозький.

Опісля цього посту Євген Червоненко ще продовжував лютувати, щоправда вже в соцмережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Соратник Порошенка, Луценка, Тимошенко, Бондаря...
Відповісти
це соратник доляра та калбаскі.
Відповісти
Саме соратник ющенка!!! "руки; які не крали" зробили це єврейське бидло міністром транспорту. Нинішні злодюги непустили до корита цього гівнюка. Воно й лютує!
Відповісти
Дідо пролікуйся-твоі коментарі неадекватні.
Відповісти
Чи настане той час ; коли бидлоття перестане топтати украінську землю?
Відповісти
Яке бидло. А я його ще хоть трохи поважав за автоспорт. Тебе суку народ закопає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні