Зимова казка у волинському лісі

0
5
Зимова казка у волинському лісі
Ліс взимку напрочуд тихий і мовчазний. Не шелесне листочок, не цвірінькне пташка, жодного живого звуку. Таке враження, що спить і ліс, і його мешканці.

5-го січня падав сніг, свистів поривистий вітер. Гуляла віхола. У такий зимовий день зроблені знімки у лісовому розсаднику Павлівського лісництва, що в Іваничівському районі, - пише БУГ.

У такі зимові дні лісовим звірам посилену увагу приділяють працівники ТзОВ “Павлівське мисливське господарство”, які мають у своєму користуванні близько 5 тисяч лісових угідь.

- Для зимової підгодівлі диких звірів заготовлено достатню кількість сіна, закуплено 7 тонн кукурудзи. Біля урочища Завидів посіяно 2 гектари кукурудзи, яку залишено на зиму, куди звірі заходять на годівлю. Єгерами встановлено два десятки годівниць для кіз у лісі, стільки ж підгодівельних майданчиків для кабанів, - каже директор ТзОВ “Павлівське мисливське господарство” Микола Холмецький.

- Через один-два дні єгері Микола та Олександр Вакули та Микола Лисовець об’їжджають обходи, за якими закріплені та роблять викладку кормів, досліджують присутність звірів, які приходять до годівниць. Я також виїжджаю в ліс, об’їжджаю угіддя, перевіряю чи є корми в годівницях, при потребі заповняю їх. Часто до викладення кормів залучаємо небайдужих мисливців,- додав він.
Теги: ліс, зима, фото
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні