ТОП-5 кулінарних новинок 2016

2
1
ТОП-5 кулінарних новинок 2016
За минулий рік в Україні з'явилося багато кулінарних новинок. Деякі були запозичені в інших країнах, а деякі створені тут. Завдяки їм змінюється українська кухня. Gazeta.ua зробила підбірку смачних страв, які стали українськими за 2016 рік.

Еклери з раками

Після Фестивалю вуличної їжі еклери з раками (на топ-фото) стали дуже відомими. Це поєднання має оригінальний смак і відразу привертає до себе увагу. Раніше такого ще не було. Тепер, щоб їх спробувати варто їхати до столиці. Ця страва стане в нагоді коли набридли звичні страви і хочеться чогось нового.


Борщ на колесах


Сучасні фуд-траки - це пересувні ресторани швидкого харчування. До цього вважалося, що подібний стріт-фуд навряд чи назвуть синонімом "здорового харчування" - сумнівні хот-доги, біляші та калорійна випічка.

Головний плюс фуд-трака - мобільність. За рахунок повної автоматизації вони привозять гарячу їжу в будь-яку точку, де зможе проїхати автомобіль

Борщ на колесах доводить, що можна поєднувати традиційну українську кухню і стріт-фуд.


Одеська кухня


Цього року одеська кухня відділилася від решти. Вона стала самобутньою. У ній поєднані кулінарні традиції української, єврейської, грузинської, вірменської, узбецької, болгарської, молдавської та грецької кухонь.

У світі відома одеська мова та одеський гумор. Кулінари зараз стараються, щоб стали й відомі одеські страви. Більшість із них вимагають великих затрат по часу, але кінцевий результат того вартий. Оригінальний та багатий смак одеських страв важко з чимось сплутати.


Фалафель


Фалафель - вегетаріанська шаурма. Це смажені у фритюрі кульки з подрібненого нуту, іприправлені прянощами.
Першими їх готувати почали єгипетські копти для заміни м'яса під час Великого посту. Фалафель для ізраїльтян - все одно, що гамбургер або хот-дог для сучасних американців.

Він традиційно подається з кунжутним соусом, овочами і тонким лавашем.

Оля Геркулес стала зіркою в Англії після того як видала книгу "Мамушка", з рецептами української кухні. Вона також перемогла в цьогорічній Премії їжі та напоїв найпрестижного магазину Фортнум і Мейсон за найкращу дебютну книгу. Завдяки цьому про українські страви дізналася вся Європа. Оля Геркулес – фактично перший кулінар міжнародного класу, який написав книгу про українську кухню.
Ольга часто проводить майстер-класи, які в Лондоні є популярною річ. На них ходять і жінки, й чоловіки, їх купують і дарують друзям на день народження. Завдяки цьому тепер українські страви уміють готувати чимало британців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/data-provedennya-dnya-sim%d1%97-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-dlya-posivu-na-zhovten-2018-roku-dlya-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/prozhitkovij-minimum-z-1-grudnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-zhovten-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-listopad-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как уехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Ютубе, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/chto-nuzhno-brat-v-polshu-na-rabotu.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні