У храмі Всіх святих землі волинської УПЦ зустріли Різдво всенічною

0
0
У храмі Всіх святих землі волинської УПЦ  зустріли Різдво всенічною
Святкові богослужіння на честь свята Різдва Христового у луцькому храмі Всіх святих Землі Волинської УПЦ Луцька відбулися вночі.

Всенічну та літургію очолив нещодавно призначений єпископ Волинський і Луцький УПЦ Нафанаїл, розповідає «Волинська правда».

Йому співслужили настоятель храму, протоієрей Володимир Яцишин та клірики. Храм був переповенний вірними, які зібралися, щоби у молитві зустріти велике християнське свято.

Нафанаїл також звернувся до вірних зі словом проповіді. «Бог зійшов на землю, щоб людей піднести до Небес, принісши на землю мир, але цей мир потрібно прийняти до свого серця, і тоді ми його зможемо відчути. Подія Різдва по плоті Господа нашого Іісуса Христа відбулася більш ніж дві тисячі років тому, але її благодатна дія триває і відчувається кожного Різдва, коли ми збираємося у храмах, щоби прославити Спасителя», – зауважив архієрей.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні