На волинському озері голодують і замерзають лебеді

1
3
На волинському озері голодують і замерзають лебеді
Лебеді на озері Татарка в Іваничах опинились у крижаній пастці.

Про це 6 січня вранці повідомив житель Іванич Валерій Богуш, який живе біля озера Татарка і підгодовує лебедів, - пише Буг.

"Озеро замерзає. Лід на всьому озері. Осталась невелика вода, де лебеді збилися в купу. І немає їх чим годувати. Корми, які привезли із ветлікарні закінчуються. Як би хтось підвіз зерна. І треба рятувальників, щоб розбити кригу. Морози сильнішають",- зазначив Валерій Богуш.

На прохання уже відгукнулося районна організація Українського товариства мисливців і рибалок. Єгер Володимир Войтович вивіз для підгодівлі птахів два мішки зерна.

Але до лебедів не так просто наблизитися, крига не є надійною, щоб на неї можна було ступати. Довелося висипати зерно на лід.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мізки в вас вимерзли.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні