В Європі розробляють гребінець, який «розказуватиме» про волосся

0
3
В Європі розробляють гребінець, який «розказуватиме» про волосся
Компанія L'oréal створила гребінець, що може розповісти своєму користувачеві про пошкодження волосся, про тріск кожної зламаної пересушеної волосини.

Мета створення такого гребінця полягає в тому, щоб навчити людину використовувати гребінець так, щоб щоденний ритуал йшов на користь, а не на шкоду волоссю, - повідомляє fainaidea.

Усередині гребінця від L'oréal знаходяться датчики, які фіксують звуки та зусилля, які докладають до розчісування. Ці дані гребінець передає на смартфон разом з рекомендаціями, яких варто дотримуватися для того, щоб волосся стали красивішим і здоровішим.



«Тренер»-гребінець працює з вологими і сухими волоссям, в його конструкцію також вбудований акселерометр та гіроскоп, які допомагають прораховувати ходи, провідність датчиків і власне визначати вологість волосся. В облік йдуть і зовнішні чинники, такі як температура, ультрафіолетове випромінювання, вітер, вологість.

Працює гребінець за допомогою акумулятора, який можна заряджати.

Поки L'oréal не повідомляє точну ціну, але вже відомо, що гребінець стане доступним в продажі в середині 2017 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні