Юлія Тимошенко: «У мене немає ніякої співпраці з Медведчуком»*

21
-5
Юлія Тимошенко: «У мене немає ніякої співпраці з Медведчуком»*
Під час веб-конференції, що відбулася нещодавно, лідер «Батьківщини» спростувала інформацію про буцімто її співпрацю з Віктором Медведчуком, яку останнім часом наполегливо поширюють деякі ЗМІ.

«Поширюючи такі чутки, влада намагається скомпрометувати мене та мою команду, адже «Батьківщина» вийшла з парламентської коаліції, коли зрозуміла її антинародну сутність.
Додам, що тепер більшість у ВР тримається на рештках колишньої Партії регіонів», – сказала Юлія Тимошенко.

Насправді такої співпраці з Медведчуком не існує, наголосила політик. Бо досі озвучувалися лише голослівні заяви про це. Натомість жодних аргументів не оприлюднено.

«Водночас ми чомусь нічого не чуємо про співпрацю президента з Медведчуком. Адже це він призначив Віктора Медведчука уповноваженим України в тристоронню комісію з переговорів у Мінську. Це президент Петро Порошенко регулярно зустрічається з Медведчуком, і вони обговорюють, яку позицію зайняти на черговому раунді перемовин.

Натомість піднімають цунамі про мою буцімто співпрацю з Медведчуком. Цю тему використовують для мого політичного кілерства» – додала Юлія Тимошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юля, ми тобі віримо!!!
Відповісти
Сука!!!!!!
Відповісти
Скільки б гівна не лили б на тимошенко ці злодюги народ не обдурити. Жити "по-новому" буде порошенко зі своіми ушльопками в дуже близькому майбутньому... Брешуть і тирять потвори.
Відповісти
Ющенко янукович порошенко-жалюгідні брехуни;які мерзенними методами не пускали тимошенко до влади. Твоє придворне псюрство ;пане президент;гавкає на місяць. Чому не пішов на теледебати з тимошенко "цивілізований ти наш".
Відповісти
по-перше, вона злодійка ще з часів Лазаренка - почитайте, якщо вмієте думати - то зробите правильні висновки, а не ті, які популістично вам нав'язують.
https://www.youtube.com/watch?v=yP4wjWEvwUA - тут чітко пояснено про контракт з Росією
https://www.youtube.com/watch?v=OR9QKtPIMkU - тут Янукович про те, що хотіли обити широку коаліцію з БЮТ і вибирати президента в парламенті - 10 років ВОНА през, 10 років - ВІН.
ДОКАЗИ: http://www.pravda.com.ua/articles/2014/04/24/7023382/
Відповісти
http://www.epravda.com.ua/publications/2009/01/22/178512/

во контракт

за один лише 2009 рік мусили сплатити 14 400 000 000 дол.

підсадила на залежність від Росії до 2019 року - не купляєш в них газ - штраф!

і ще із-за цієї вівці(зрадниці), багато підприємств зупинились після її "класних" контрактів

Всі знають, чого ця барига сиділа вперше і чому вона бла в розшуку Інтерполу на вимогу Росії, і скільки Росія казала, що Тимошенко вина (600 млн. дол.)
Відповісти
"украінці" пишіть в однині . Ваша думка відома під "задовбала". Украіні озвучують вашу думку гончаренко барна ляшко мураєв іт.п. Під чуйним керівництвом нашоі влади.
Відповісти
Коли ти скотино здохнеш. Ти найбільше причетна до проекту савченко який сама і розпочала.
Відповісти
Я гадаю, у кожного із українців є своя думка щодо пані Юлі і не треба тут всіх узагальнювати. Особисто я і моя сім"я відносимося до її політичної діяльності вкрай негативно. Взяти для прикладу лише так звану "епідемію" грипу, яку вона і її уряд паніку посіяв серед населення України, завдяки чому вона і її оточення тугенько набили кишені народними грошиками, або поведінку її під час прес - конференції із В. Путіним, коли вона відкрито насміхалась над президентом України, яким би він там не був . ПОПУЛІЗМ ПРОВОКАЦІЇ ТА НЕВИМОВНА ЖАГА ДО БАГАТСТВА ЗА ВСЯКУ ЦІНУ!. Ось її та її придворних життєвий девіз і НІХТО мене не переконає у протилежному!.
Відповісти
Я написав українці, тому що перший коментатор написав лучани. А коментар під ніком "українець" не мій.
Відповісти
Американський суд визнав ЄЕСУ потерпілою від корупційних діянь Лазаренка. Якби Тимошенко була замішана у якихось нечистих схемах, їй би це безумовно пред'явили. Тимошенко - єдина з теперішніх політиків потерпіла від режиму Кучми та Януковича. Вона не втекла за кордон, а сміливо пройшла через печерське судилище. Звісно, колишні президенти давно і безповоротно відтиснули її бізнес. Її чинять перешкоди тому, що бяться: вона не дасть тягнути з держбюджету кошти так, як це роблять теперішні владці.
Відповісти
Будуть вибори, тоді і подивимося хто є хто!. Особисто моя позиція, що місце Юльки на смітнику історії. Потрібно висувати свою молодь, представників її освіченої, культурної частини, яка беззастережно любить свій НАРОД і УКРАЇНУ!!!. Скажете де ж її знайти?. Я гадаю є такі, необхідно лише прийняти Закон та відкрити списки політичних партій, які ідуть балотуватися на вибори!!!. Чомусь наші депутати не спішать цього робити як і зняти із себе дорогих недоторканість, про що багаторазово обіцяли. Раніше це питання ув"язували із недоторканістю суддів, зараз же із останніх зняли недоторканість, депутати про себе чомусь "забули". Мабуть їм це необхідно НАГАДАТИ!!!,
Відповісти
Якщо на політичній арені з"явиться достойний лідер я проголосую двома руками . Нинішня верх.зрада не дасть життя закону про відкриті списки/на жаль/. Молоді чи нові політики до яких закликають в нинішніх умовах це крах. Тому альтернативою вважаю тимошенко або гриценко.
Відповісти
Украінцям необхідно нагадувати знахабнілій владі про передвиборчі обіцянки. Користуючись нашою беззубістю вони нищать краіну. Мільони кращих вже за кордоном. (окрім януковича і свити). Про гідність треба пам'ятати імирними акціями змінювати краіну.
Відповісти
Якщо б вибрали тимошенко замість порошенко краіна виграла.
Відповісти
Однозачно краіна виграла б! Але54% украінців привели до влади інтелегентного жлоба і брехуна. На превеликий жаль.
Відповісти
Почитав усі коментарі. Вважаю, що дискусії, на жаль не вийшло. Переважна кількість коментарів проплачені тролі та боти Юлькіні!. Час завершувати цю виставу!...
Відповісти
Хто проти юлі повинні зрозуиіти, що якби будо за що, то іі вже давно згноіли. Нема у вас мозгів для подумати, а не писати дурниць. Думайте, придурки зазомбовані!
Відповісти
Януковича згноїли чи не було за що?
Відповісти
Вона двічі судима чи вона політв'язень?)))))
Відповісти
Януковича вигнали люди сотні це вартувадо життя. Порівняння зухвало-незрозуміле. Перш ніж писати думай( до цього ти закликаєш інших). На фоні сучасних політиків до тимошенко найменше питань; хоча є. Але заізжену маячню розумнику; краще тримай в своій голові.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні