--> Юлія Тимошенко: У контракті 2009-го року ніколи не було ціни на газ у 450 доларів* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Юлія Тимошенко: У контракті 2009-го року ніколи не було ціни на газ у 450 доларів*

12
8
Юлія Тимошенко: У контракті 2009-го року ніколи не було ціни на газ у 450 доларів*
Під час веб-конференції, що відбулася нещодавно, Голова Всеукраїнського Об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко аргументовано розвіяла міфи, які поширюють у засобах масової інформації її опоненти.

Один із таких міфів – про газовий контракт, який підписала вона з Росією, будучи прем’єр-міністром України.

«Газову» тему використовували проти мене Ющенко, Янукович, а тепер Порошенко і всі його глашатаї, які намагаються нав’язати людям декілька пропагандистських тез», - наголосила Юлія Тимошенко.

За її словами, контракт, підписаний з Росією у 2009 році, передбачає формульний підхід до ціни на природний газ. У ньому ніколи не було ціни 450 доларів за тисячу кубічних метрів.

«В обвинувальному вироку, який підписав мені суддя Кирєєв, на стор. 2 зазначена вартість 232,98 долара. Тодішній президент Янукович не повірив і замовив дві незалежні експертизи. Київський науково-дослідний інститут судових експертиз підтвердив ціну - 232,98 долара, що вдвічі нижче, ніж для країнах Європейського союзу», – сказала політик.

Вона підкреслила, що за цим контрактом, російський газ не йшов народу України. Для людей постачався газ вітчизняного видобутку за ціною 85 доларів. Тепер ціна російського газу – 140 доларів за тисячу кубічних метрів. Купують його через складні корупційні схеми по 185, а продають населенню по 285 доларів.

«Навіщо багато років вкладають людям у голови тезу, що Тимошенко дала ціну 450 доларів? Щоб кланова система могла назавжди знищити мене у вашому серці, душі, уявленні» – додала Юлія Тимошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://www.epravda.com.ua/publications/2009/01/22/178512/

во контракт

за один лише 2009 рік мусили сплатити 14 400 000 000 дол.

підсадила на залежність від Росії до 2019 року - не купляєш в них газ - штраф!

і ще із-за цієї вівці(зрадниці), багато підприємств зупинились після її "класних" контрактів

Всі знають, чого ця барига сиділа вперше і чому вона бла в розшуку Інтерполу на вимогу Росії, і скільки Росія казала, що Тимошенко вина (600 млн. дол.)
Відповісти
Якби наші люди привели тимошенко до влади а не януковича наша краіна мала би всі шанси розвиватись в правильному напрямку. Всі звинувачення попередніх і теперішньоі влади розраховані на недумаючих украінців.зрадниця і московська кукушка примітивізм базарних бабусь.
Відповісти
Скільки ти розумнику платив за газ при тимошенко і скільки платиш зараз? Підприємства зупинились; пишеш? На сьогодні у нас тільки монополія. Не плюй жовчю бо твоі звинувачення недолугі. Кіреєв і янукович переконував народ твоіми словами. А ти привів до влади пороха. Ганьба!
Відповісти
Тьотку реально не пускають до влади. Незаперечний факт! Обурює; що деякі писаки нагадують регіоналів ляшків і гончаренків вінників і всю цю брехливу злодійську свору.
Відповісти
Мене обурює ' що юлька дала дорогу портновим ляшкам бродським. Всі вони розповзлись з іі блоку і принечли велику шкоду краіні. Газові контракти-це дебільне звинувачення.
Відповісти
юліботи ідіть в дупу, читайте контракт шахрайки. Ви знаєте скільки потрібно грошей, щобутримувати бют, бпп, самопоміч, ляшка чи оппоблок,?
за цих всіх гімнюків не можна НІКОЛИ голосувати! бо всі вкладені кошти, а там мільярди вклались, вони будуть повертати в багатократному розмірі!
Відповісти
Ти голосував за порошенка?! До чого закликаєш ? Кого вести до влади? Твій розум дивний...
Відповісти
Менше було б таких розумних мудрил.-то не були б ми в тій дупі куди воно посилає.
Відповісти
Вона ж двічі була прем'єром.
Відповісти
При іі прем"єрстві такого безпредєла не було. Ющенко змістив іі коли вона почала бити по злодійських руках порошенка/на ту пору рнбо/. Друге прем"єрство-світова криза малочисельна коаліція. На фоні цих проблем вона не відкривала офшорів і не поглиблювала бідність в краіні.
Відповісти
по-перше, вона злодійка ще з часів Лазаренка - почитайте, якщо вмієте думати - то зробите правильні висновки, а не ті, які популістично вам нав'язують.
https://www.youtube.com/watch?v=yP4wjWEvwUA - тут чітко пояснено про контракт з Росією
https://www.youtube.com/watch?v=OR9QKtPIMkU - тут Янукович про те, що хотіли обити широку коаліцію з БЮТ і вибирати президента в парламенті - 10 років ВОНА през, 10 років - ВІН.
ДОКАЗИ: http://www.pravda.com.ua/articles/2014/04/24/7023382/
Відповісти
Якщо твоі переконання відносно тимошенко є щирі це півбіди. Але складається враження; що ти озвучуєщ месіджі влади. Де вирок американськогл суду(аце не продажний укр) тимошенко"злодійці"? Коаліція з януковичем чи була? Жодних фактів-дешеввий пустозвін.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні