Дострокових парламентських виборів не буде, - Парубій

8
-5
Дострокових парламентських виборів не буде, - Парубій
Дострокових парламентських виборів не буде.

Про це заявив Голова Верховної Ради Андрій Парубій в ефірі «5 каналу», повідомляє Апарат Верховної Ради.

«Дострокових виборів не буде. Я глибоко переконаний, що сценарій, який нав'язують Україні, - зовнішній. Це сценарій не український. А агресор, що фактично обламав зуби об українську армію на Сході, величезні кошти витрачає на те, щоб дестабілізувати ситуацію всередині. Звичайно, парламент є головним майданчиком, на який відбувається ця атака»,- сказав Парубій.

Він нагадав, що подібні сценарії можна було спостерігати в Молдові, де «шляхом дестабілізації російські сили намагаються змінити вектор цілої країни».

«Такий сценарій намагаються нав'язати Україні, але він не матиме успіхів у державі. Буде робота парламенту, будуть реформи, буде забезпечена безпека країни і побудова нової країни, нової держави», - наголосив спікер парламенту.

Він назвав «великою перемогою і великим успіхом» можливість перейти без дочасних виборів до збереження стабільності у парламенті і суспільстві.

За словами Голови ВР, депутати багато чого переосмислили під час політичної кризи.

«І той факт, що парламент не був усунутий із політичного життя і не зробив дій, які би змогли призвести до дочасних виборів, свідчить про те, що випробування він пройшов - продемонстрував якісну, системну і повноцінну роботу проєвропейської більшості. І ухвалення бюджету стало цьому свідченням», - підсумував Парубій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"проєвропейський парламент"на чолі з парубієм гнати негайно і мерщій.
Відповісти
Пишіть мовою оригіналу.
Відповісти
Ца до батів шумахерів. Скопіювати оригінал треба мати талант. Його без"язикість мене смішить а от куди ці поводарі ведуть державу це ......... Скажу вам я.
Відповісти
Виборів не буда, а от прийом у логопеда треба терміново розпочинати, хоча... мізки не лікуються! :)
Відповісти
Чи прийде той час коли не якісь парубіі з порошенками будуть вирішувати-проводити вибори чи ні? Народ повинен гнати /якщо зажрались/. Такий закон мав би бути прийнятий. А не бюджетом гордитися.
Відповісти
То за кого проголосує народ? За тих самих? Хіба ні?
Відповісти
Є гриценко є тимошенко є добродомов принаймі це альтернатива.
Відповісти
Яка в пізду тимошенко і який в сраку гриценко?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні