Волинянин хотів «розжитися» краденим лісом

0
13
Волинянин хотів «розжитися» краденим лісом
Волинянин незаконно зрізав декілька дерев, чим завдав збитків лісовому господарству на кілька десятків тисяч гривень.

1 січня близько 15:00, біля села Сераховичі Старовижівського р-ну у Буцинському лісництві державного підприємства «Старовижівське лісове господарство» затримали місцевого жителя, який різав дерева, повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Чоловік зрізав 5 сосен діаметром пнів від 20 до 55 см, таким чином завдавши збитків лісовому господарству на майже 30 тисяч гривень.

Очевидно, що дещо «запізнілий сераховичівський Дід Мороз» робив це зовсім не від бажання додати собі святкового настрою новорічними атрибутами, сподіваючись лишитися непоміченим у лісі. Але й «розжитися» чоловікові не вдалося.

Звук бензопили почув майстер лісу підприємства Сергій Ліповський, він одразу повідомив про це мобільну рейдову групу. Лісова охорона прибула на місце оперативно. Зловмисника упіймали на гарячому. Факт лісопорушення зафіксовано протоколом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні