У Луцьку півтисячі дітей атошників привітали з новорічними святами

0
-1
У Луцьку півтисячі дітей атошників привітали з новорічними святами
У Луцьку в Палаці учнівської молоді відбулося новорічне дійство для дітей із сімей учасників бойових дій у зоні проведення АТО.

Свято відбулося у вівторок, 3 січня, - повідомляють відділ інформаційної роботи міської ради.

Для 450 маленьких гостей, батьки яких захищали нашу державу на сході України, Луцька міська рада організувала святкову виставу, приємні сюрпризи та подарунки.

Розпочали захід із виступу зразкового ансамблю народного танцю “Радість” Палацу учнівської молоді, який наповнив різдвяним настроєм атмосферу у залі.

Привітав присутніх у залі діток та їх батьків із Новим роком заступник міського голови Андрій Киця.

«Бажаю, щоб Новий рік, який поступово набирає обертів, приносить у ваші домівки злагоду, добробут, здоров'я та спокій. А найголовнішим подарунком для усіх нас стане мир на рідній землі”, - наголосив він.

Колектив театральної студії “Чудодії” під керівництвом Віктора Луговського підготував для гостей казкову виставу “Морозко”.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні