У Шацьку оселився волонтер Корпусу миру

0
6
У Шацьку оселився волонтер Корпусу миру
З початку грудня у Шацькій ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії почав працювати волонтер Корпусу миру Герет Вольф.

Він уже третій волонтер від американської організації, який приїхав працювати в Шацьк,- повідомляє Район.Шацьк.

Сам Герет - родом із США (штат Айдахо). У Шацьку волонтер планує пробути два з половиною роки, тісно співпрацювати з освітянами району та громадськістю.

Разом зі своїми двома колегами-волонтерами, які працюють відповідно у школах Нововолинська та Ковеля, Герет провів свій перший спільний семінар для вчителів англійської мови, які працюють у школах Шацького району. Тема семінару – «Командне викладання», тобто ознайомлення з методикою ведення уроків іноземної мови двома педагогами одразу.

Схожі семінари, як розповідає методист відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА Тетяна Ціпошук, а також лекції, конференції, дозвілля Герет Вольф планує організовувати і в інших школах району. Це є дуже вагома допомога та практика як для вчителів англійської мови, так і для учнів.

Одним з перших кроків волонтера Корпусу миру в школі Шацька була перевірка робіт районної олімпіади з англійської мови, де він самостійно визначив переможців, серед яких - учні ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназії смт Шацьк Дарина Козак (11 клас), Еліза Лиса (10 клас), Вікторія Моніч (9 клас).

"Ми дуже раді, що нам вдалося залучити волонтера для роботи в нашій школі. В основному, співпрацюватимуть з волонтером на уроках в Шацькій школі вчителі Світлана Силюк та Галина Зінчук, залучатимуться й інші педагоги.

Орієнтуватиметься Герет також на роботу з молодими педагогами, адже працювати на уроках в парі – це не лише практична допомога нашим вчителям, а й, з іншої сторони, відповідальність, впровадження нових методів, не властивих для вітчизняної освіти. Можливо, будуть організовані заняття з англійської мови й для людей старшого віку, молоді, які бажають вивчати чи поглиблювати свої знання англійської", - каже Тетяна Ціпошук.
Теги: волонтер
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні