«Люди розчарувались в діяльності Ігоря Лапіна», - Ірина Констанкевич розкритикувала колегу

4
11
«Люди розчарувались в діяльності Ігоря Лапіна», - Ірина Констанкевич розкритикувала колегу
Народна депутатка України Ірина Констанкевич вважає свій програш на виборах до парламенту Ігорю Лапіну у 2014 році перемогою, а діяльність цього нардепа – провальною.

Про це вона сказала у п'ятницю, 30 грудня, у прямому ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" на телеканалі "Нова Волинь", - пише «Конкурент».

"Люди розчарувалися в діяльності Ігоря Лапіна. Вони б хотіли частіше бачити свого депутата у Луцьку, щоб він активніше допомагав місту та жив інтересами та проблемами округу", – поділилася думкою обраниця громади.

Констанкевич розповіла, що вітається зі своїм колегою по сесійній залі, проте далі їхнє спілкування не заходить. А на запитання ведучого про співпрацю з нардепом, вона відповіла зовсім лаконічно.

"Та ні", – сказала народна депутатка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чим думали коли в нього зачаровувалися зараз би не рлзчаровувалися. Перш ніж вибирати треба думати. До речі це молодий депутат.думайте коли вас переконують голосувати за нових .констанкевич нічим не краща лапіна. З новим роком всіх! Украіна переможе.
Відповісти
На шальках терезів вони одне одного не переважать. Просто, Лапін безсовісно і цинічно клепає бабло з усього, з чого тільки можливо. Він знає, що депутатом йому більше не бути. А вчителька мови сидить собі в раді і марнує повітря, бо щось запропонувати чи зробити для людей вона не може. Депутація для галочки. Розумові обмеження. В цьому ж депутатському кріслі можна посадити порожній пакет з-під кефіру: функції будуть тотожними. Констанкевич, Товстенюк - це "стратегія" палиці. Кіт в мішку.
Відповісти
ГІРШОГО ГОЛОВИ НЕ БУЛО В ІСТОРІЇ ВОЛИНІ живе в Женеві і деколи приїздить до Луцька покерувати бидлом.
Це повний маразм кума усі ви падли дешеві.
Відповісти
А вона сама чим краща
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні