Багато волинян відзначать новий рік лише з шампанським та мандаринами, - опитування

1
9
Багато волинян відзначать новий рік лише з шампанським та мандаринами, - опитування
Через поглиблення економічної кризи чимало волинян відзначать прихід 2017 року більше, ніж скромно – поставивши на стіл лише шампанське та мандарини.

Про це свідчать результати опитування, проведеного серед читачів видання «Волинь24».

На запитання «Скільки ви плануєте витратити на святкування нового року?» 44% опитаних (268) відповіли, що шампанського і мандаринів буде достатньо.

На другому місці опинився варіант: «До тисячі гривень: бюджет більше не дозволяє». За нього проголосувало 32% респондентів (192).

Значно менше волинян планують витратити на святкування від однієї до двох тисяч гривень. Таких серед опитаних – 21% або ж 71.

Від двох до п’яти тисяч гривень на свята планують витратити волиняни, які хочуть не лише стіл накрити, а й подарунки придбати. Цей варіант обрало 8% читачів (48).

І лише 5% (28) опитаних зізнались, що витратять більше п’яти тисяч гривень, бо хочуть вражень на цілий рік.

Всього в голосуванні взяло участь 607 людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, тільки ресторани всі вже замовлені мало не з жовтня. І зараз - зайдіть в будь яке кафе-ресторан-піцерію. Повно людей! Це так в нас люд бідує, що буде тільки мандарини їсти. Не смішіть. В нас така мабуть звичка жалітись та прибіднятись
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні