--> Катастрофа російського Ту-154, який віз артистів до Сирії. 92 загиблих | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Катастрофа російського Ту-154, який віз артистів до Сирії. 92 загиблих

11
3
Катастрофа російського Ту-154, який віз артистів до Сирії. 92 загиблих
При виконанні планового перельоту з аеродрому Адлера після зльоту літака Ту-154 він зник з радіолокаційних радарів. Пізніше у військовому відомстві повідомили, що в 1,5 кілометра від чорноморського узбережжя Сочі на глибині 50-70 метрів виявлені фрагменти корпусу Ту-154, - передає УНН з посиланням на сайт Міноборони РФ.

Наразі за фактом катастрофи військового літака Ту-154 порушено кримінальну справу.

Міністерство оборони Російської Федерації оприлюднило список пасажирів, які були на борту Ту−154, що розбився в водах Чорного моря.

Зазначається, що екіпаж літака складався із восьми осіб. Крім того, на борту літака було вісім військовослужбовців, двоє федеральних державних цивільних службовців та дев’ять представників ЗМІ.

Крім того на борту було 64 учасників ФГБУ “Ансамбль ім. Александрова”.

Також повідомляється, що на борту ТУ-154 була директор організації “Справедлива допомога” Єлизавета Глінка, більше відома як “доктор Ліза”.

Всього на борту літака було 92 особи.

Урядова комісія з розслідування катастрофи літака Ту-154 поки не має даних про людей, які б вижили в катастрофі. Про це повідомив голова комісії, міністр транспорту РФ Максим Соколов.

Ілюстрації REUTERS.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б на борьу літака був один пілот путін..без псажирів.
Відповісти
Дуже і дуже шкода що так мало, здохло наших ворогів.
Відповісти
Сумуємо та пам 'ятаємо,нащі щирі співчуття росіянам,шкода на цьому літаку було й доктор Ліза ,а ушльопкам що злорадствують нашому спільному горю можна тільки поспівчувати бездушні,убогі,виродки недостойні називати себе -українцями, бо Ми завжди поряд зі словами підтримки і співчуття,тримайся Росіє
Відповісти
Марія - москальська повія
Відповісти
Росія вбила 10 тисяч українців, 20 тисяч ще постраждали , і жодного співчуття. Чому українці мають жаліти літак МО РФ ?.... Єврейка Ліза викрадала український дітей з Донбаса. Вона "спасала" дітей які постраждали від бомб Путлєра, а потім з його рук брала нагороду.
Відповісти
Щоб ви усі кацапи там поздихали від старого до малого. Від вас нелюди одні смерті і розруха у світі.
Відповісти
Вали до путіна і обплакуй загиблих.вмий своімт сльозами немиту росію. Сліз за украінців в тобі немає .дурепа !!!!
Відповісти
Таке непотрібство ходить серед нас. Пише в множині "сумкємо" яке ти маєш право жити вукраіні і співчувати ворогу.92 загиблих підтримували путіна/окрім екіпажу можливо/. Це не пересічні росіяни загинули це -агітбригада кривавого агресора.
Відповісти
Ти курво московська поідь в ато і крикни:тримайся росіє. Слова підтримки ти пишеш варварам які збили боінг загарбали крим вбивають тисячами наших хлопців . Що ти робиш в украіні? Нечисть!
Відповісти
Сказала б ти мені це в очі паскудо.
Відповісти
Стопудлво писала ватна переселенка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні