У центрі Іваничів постала інсталяція для селфі

0
-6
У центрі Іваничів постала інсталяція для селфі
Об'ємний стенд "Я♥ Іваничі" виготовили коштом селищної ради та фонду Ігоря Гузя.

У райцентрі встановили "туристичну родзинку" - інсталяцію "Я ♥ Іваничі", біля якої можуть фотографуватися гості селища та його мешканці.

Проект став можливий, завдяки спвпраці селищної ради із фондом Ігоря Гузя "Прибужжя". Оплатили виготовлення стенду 50 на 50.

Днями відбулося відкриття інсталяції, тож на новорічні свята жителі Іваничі отримали колоритний дарунок. І тепер мають гарну нагоду пройтися селищем, щоб сфотографуватися біля стенду.

«Наче б нічого такого надзвичайного немає у тому знаку, але намальоване сердечко так зачіпає душу», - зауважив селищний голова Федір Войтюк.

Прибув до іваничівців і народний депутат Ігор Гузь. Його команда організувала також цікаву програму до відкриття: з конкурсами та розвагами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні