Німеччина посилить законодавство для мігрантів, - Меркель

0
11
Німеччина посилить законодавство для мігрантів, - Меркель
Німецький канцлер Ангела Меркель заявила, що після теракту в Берліні заходи безпеки в країні будуть посилені, - повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на BBC.

"Я доручила міністрам внутрішніх справ і юстиції спільно з відомством канцлера, федеральними землями і колегами зі спецслужб проаналізувати кожен аспект цього випадку і повідомити результати", - сказала вона.

"Там, де є потреба змінити законодавство і заходи безпеки, ми сплануємо необхідні кроки і неодмінно втілимо їх", - підкреслила вона.

Нагадаємо, 19 грудня вантажівка в'їхала в натовп у Берліні, у результаті чого загинули 12 осіб. Водієві вдалося втекти. Через два дні виконавець теракту в Берліні був знайдений в Італії, де його застрелила місцева поліція.

Ним виявився виходець з Тунісу Аніс Амрі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні