У Луцьку сміттєвоз розплющив «Жигулі». Водія дістали напівживим

0
0
У Луцьку сміттєвоз розплющив «Жигулі». Водія дістали напівживим
У Луцьку на вулиці Глушець зіткнулися сміттєвоз та "ВАЗ". В результаті аварії на легковику немає жодного вцілілого місця, а водія "Жигулів" рятувальники діставали з кабіни спецзасобами.

ДТП сталася близько 17:00 сьогодні, 23 грудня, на перехресті вулиць Глушець та Бринського, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Водій вантажівки, працівник КП "Луцькспецкомунтранс", рухаючись "МАЗом" по головній смузі вулицею Глушець, здійснював підйом на вулицю Бринського. Своєю чергою, легковий автомобіль "ВАЗ" їхав назустріч вулицею Глушець, та, не надавши переваги у русі, врізався в сміттєвоз.

За кермом легковика перебував 32-річний чоловік, який в результаті зіткнення опинився у пастці власного зім'ятого авто. Поліції довелося викликати рятувальників, аби ті дістали постраждалого.

Працівники ДСНС вирізали чоловіка з авто за допомогою спецзасобів, після чого потерпілого госпіталізували. У чоловіка констатували відкритий перелом правої ноги, струс мозку та забої.

Водій сміттєвоза розповів, що легковик навіть не намагався гальмувати, тому на всій швидкості врізався в автомобіль "Луцькспецкомунтрансу".

"Я як побачив, що сталось з машиною, думав, що чоловік загинув на місці, дуже злякався", - каже водій "МАЗу".

Наразі на місці події працює патрульна поліція та слідчі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні