--> «Ягодин»: прикордонники знайшли амфетамін у бампері авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ягодин»: прикордонники знайшли амфетамін у бампері авто

0
-4
«Ягодин»: прикордонники знайшли амфетамін у бампері авто
У міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону знайшли амфетамін, який був захований у задньому бампері авто.

«Мерседес» польської реєстрації під керуванням 60-річного громадянина України, мешканця Тернопільської області, в якому також знаходилася 59-річна жінка, прибув для оформлення на в’їзд в Україну, - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Відразу після направлення автомобіля до місця поглибленого огляду у пасажирки піднявся тиск та їй викликали карету швидкої допомоги.

У ході перевірки прикордонники з допомогою спеціальної собаки Кенді, навченої на пошук наркотиків, виявив в задньому бампері «Мерседеса» поліетиленовий згорток з білою порошкоподібною речовиною вагою 21,9 грама.

Остаточні висновки щодо виявленої речовини будуть зроблені експертизою.

Громадян, в діях яких вбачаються ознаки злочину за ст. 305 кримінального кодексу України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин», разом з автомобілем та знайденою речовиною передано співробітникам Служби безпеки України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні