--> У Луцькраді пропонують створити новий департамент | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькраді пропонують створити новий департамент

2
-4
У Луцькраді пропонують створити новий департамент
У Луцькій міській раді може з’явитися департамент культури.

Про це йшлося 22 грудня під час засідання постійної комісії міської ради, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Начальник управління культури Тетяна Гнатів зауважила, що на часі розширення рамок і сфери впливу галузі культури.

Натомість у Луцьку профільне управління працює за структурою, яка лишилася ще з радянських часів. Тож вона пропонує створити департамент культури, у складі якого утворити два нові підрозділи: відділ менеджменту та креативних індустрій (3 працівники) та відділ міжнародних проектів (2 працівники).

«Час змінювати підходи до культури», – наголосила посадовець.

Втім, таку ідею підтримали не всі. Депутат Анна Мовяк висловилася проти розширення штату. Мовляв, кількість працівників збільшують у той час, коли кошти на харчування молодших школярів не виділяються.

«По Центру патріотичного виховання вас не турбувало, скільки ставок буде вводитися. А це теж патріотичне виховання», – підкреслила депутат Алла Надточій.

А секретар міської ради Юлія Вусенко наголосила, що нині іноземні залучені кошти – це вагома частина бюджету, тож культурі треба дати можливість на себе заробляти. А для цього потрібні люди.

Остаточне ж рішення щодо проекту рішення депутати ухвалюватимуть 28 грудня під час сесії міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який департамент? Та культуру взагалі потрібно скорочувати,особливо бібілотеки,в яких пусті зали,до яких читачі забули дорогу
Відповісти
А Гнатів вже давно треба гнати з лежачої посади. За часів її "керування" розвиток культури у місті зійшов нанівець. Ви спитайте її коли вона в останній раз заходила у бібліотеки чи будинки культури.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні