Ніж у спину децентралізації, - Імберовський про Держбюджет-2017

1
4
Ніж у спину децентралізації, - Імберовський про Держбюджет-2017
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський вважає, що у правках Держбюджету-2017 між першим і другим читанням заховані "корупційні правки".

Про це він написав у своєму блозі.

За словами депутата, це такі ж правки, за які ратували одіозні вже Кононенко, Березенко і Хомутинник, а співучасниками стали всі депутати які проголосували за бюджет.

«Післямайданівська влада вкотре користується незаконними методами «ригів», адже процедура прийняття бюджету була порушена, між першим та другим читаннями внесено ряд кардинальних змін, таких як підвищення зарплат до 3200 гривень, невідомо за рахунок якого джерела», - відзначає Михайло Імберовський.

За словами депутата, позитивним в бюджеті є те, що чимало коштів виділяється на підтримку аграріїв, що для Волині є дуже важливим. Також на його думку добре, що в бюджеті приділено увагу видаткам на забезпечення оборони країни, підвищення заробітної плати вчителям на 50%, на 30% лікарів, виділяються кошти для забезпеченняи безкоштовними ліками хронічних хворих.

«Ганебним є те, що з державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) забрали 3 млрд.грн. і віддали їх на субвенцію соціально-економічного розвитку. Таким чином уряд продовжив традиції «азаровоянуковичів» і розплатився з мажоритарниками за підтримку бюджету», - переконаний Михайло Імберовський.

Детальніше про "ніж у спину ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ" читайте у блозі Михайла Імберовського.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шо дєлать. Як всєгда - за неімєнієм горнічной, імєєм дворніка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні