--> «Батьківщина» – лідер за кількістю обраних місцевих депутатів та голів ОТГ* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Батьківщина» – лідер за кількістю обраних місцевих депутатів та голів ОТГ*

22
-4
«Батьківщина» – лідер за кількістю обраних місцевих депутатів та голів ОТГ*
11 та 18 грудня відбулися вибори депутатів та голів 183 об’єднаних територіальних громад.
Кандидати в депутати місцевих рад від «Батьківщини», за попередніми даними, на виборах у 142 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) отримали 33,5% мандата.

Друге місце отримав БПП – 218 мандатів (15,4%). Далі йдуть «Аграрна партія» – 178 (12,6%), «Наш край» – 100 (7,1%), УКРОП – 63 (4,4%). Усього в 129 громадах обрано 2843 депутати, 1425 із яких – самовисуванці.

«Батьківщина» також лідирує за кількістю здобутих посад голів ОТГ – 10 із 23 партійних висуванців.
«Ми вважаємо, що об’єднання громад в нинішньому вигляді – це ліквідація частини поселенської мережі в Україні, тобто малих сіл та селищ. Це, по суті, урбанізація країни і очищення сільськогосподарської землі від селян та аграріїв», – говорить лідер партії Юлія Тимошенко.

Водночас, за її словами, «Батьківщина» брала участь у виборах, щоб не дати можливості ліквідувати школи, фельдшерсько-акушерські пункти у віддалених селах та не дозволити розікрасти землі, які знаходяться в об’єднаних громадах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо ваші однопартійці обрані народом покажуть ефективність в роботі тоді уважуха.
Відповісти
Хто за БЮТ може голосувати - ну, це ж неправда, нема таких тупих.
Відповісти
Хочу почути думку розумного. За кого рекомендуєш проголосувати?
Відповісти
Я за Тимошенко.
Відповісти
Тій чи тому, хто хоче почути розумного.

Голосувати за НЕЗАЛЕЖНОГО від будь-якої партіі кандидата, перед цим вивчивши всі програми таких кандидатів та перевіривши їхні біографії. Це ваш обов'язок.

Та хто за Тимошенко - вам мало однієї держзради чи ви або хтось з ваших близьких людей входите до цієї антиукраїнської партії?

Відповісти
Антиукраінська партія це серйозне обвинувачення. Переконайте фактами що це може бути правдою. Про держзраду це взагалі стаття просвітіть бо соромно про це не знати. Тимошенко у в'язницю треба а я по необізнаності у владі бачу цю кляту зрадницю антиукоаінську. Дякую.
Відповісти
54% парашенців вивчили програму і проголосували. Живемо по-новому без війни і.т.п. Незалежного від партіі кажеш? Є незалежні-парасюк і т.п. Тимошегко-рука кремля істерично верещить влада без елементарних фактів і ви тупо повторюєте цю хрень.нагадуєте ляшка. Ганьба
Відповісти
Люди схаменіться, не несіть дурниць.

Чого ви дивитись лише на гучні назви партій. Забудьте їх раз і назавжди.
Варто зрозуміти лише те, що на розкрутку бренду тратиться не один мільйон(мільярд), ці гроші вкладаються не просто так, а щоб мати доступ до тіньових(корупційних) бізнес схем . (митниця, податки, корисні копалини і т.д.).
Тому, якщо людина балотується від якогось розкрученого бренду, вона вже не може приймати самостійні рішення у всіх випадках, так як назва партії дала йому(кандидату) додаткові бали.

Ось тому, треба дивитись на НЕЗАЛЕЖНИХ кандидатів і читати інформацію про програми і т.д. Читати уважно, а не вибирати кілограм картоплі на базарі довше ніж читати програму кандидата.

Ось тоді є шанс на майбутнє. Але таких, як я - одиниці, тому маємо те, що маємо.

Захисникам Тимошенко. Ця зрадниця підписала газовий контракт на 10 років з Росією(не на рік, 2, 5, а на 10!) з космічними (не риноквими цінами), однією з умов якого було те, якщо не купуємо певної кількості газу -то платимо штраф? Умови контракту пошукайте в інтернеті. Пряма держзрада.

Зніміть окуляри.
Відповісти
Наша влада плитить штрафи ? Мячня! Розмні бачать що твориться на газ. Ринку в укр. Янукович тримав юлю у в'язниці саме за вашими звинуваченями. Украіна очікує нового лідера на жаль такого нема.тимошенко гриценко не ідеальне але альтернаьивне на сьогодні.не розумничайте.
Відповісти
Так людина не пов'язана з нею не може говорити. Почитайте контракт з РФ. Якщо після цього голосувати за неї - явно потрібно до лікаря.

Вона вже була лідером двічі. Третій раз такого лідера країне може й не пережити.

І не про якого лідера мови й не може бути.

Потрібно вибирати з інших ніж ті, які при владі, людей. І, ні в якому разі ніяких Мураєвих, Тимошенків, Гриценків, Порошенків, Ляшків, Яценюків і т.д.
Відповісти
Менше було б таких "розумних"; то була б юлька у нас презедентом. Тепер дурні через "розумних" живуть дуууууже по-новому. Розумний аж страшно не пиши дурні. Краще вибирай картоплю на базарі більше толку буде.
Відповісти
Той, хто пише до розумного. Ви явно в її партії. Наразі розмова з вами завершена.

Людина, яка агітує за зрадницю, вона або в її партії або не дружить з головою.
Відповісти
Хай юлька буде як ви написали "презедентом", а президентом їй краще не бути, якщо ви за Україну.
Відповісти
Мажоритарщики це корупція і омана виборців. Приклад: Парасюк герой майдану; супер программ чудові обіцянки.чому ж він під коломойським? Розумний де твій розум...
Відповісти
Під словом інші ви пропонуєте себе? Нам таких розумних не треба. Краще вже юлька.
Відповісти
В розумного забракло аргументів..не дарма порошенко і янукович відмовились від теледебатів. Перемагає здлровий глузд . Слава украіні!
Відповісти
Останнім трьом коментаторам:
На 99% впевнений, що ви - одна і та ж особа, яка сидить в офісі бют, лазить по форумах, сайтах новин і пише нісенітницю про свою антиукраїнську "лідерку".

Лідером повинен бути відома та розумна людина, яку знає вся країна і не бувавша в політикумі. Може бути Вакарчук, хоча я не є фанатом його пісень.

Все. Більше людям, які працюють на на свою псевдолідерку не відписуватиму (тепер точно) в цій темі. Думаючі люди зроблять правильні висновки, хоча я й впевнений, що вони вже давно зробили.
Відповісти
Ніхто крім ляшка не повірив що юлька московська кукушка. Ро зумний може тобі до олежки в партію там смішно юльку оббріхують. Порошенко за це ще й гроші дає .
Відповісти
Вакарчука обожнюю зеленського теж . Бачу іх увладі багато зроблять для украіни це правда. Тільки долю кличка не повторили б. Погодьтесь це аргумент проти вашоі"зрадниця"
Відповісти
А я проголосую за вакарчука.
Відповісти
Це конкретика. Якщо ваеарчук буде балатуватися це достойний кандидат. Респект.!
Відповісти
Стопудово вакарчук . Умова мусить переконати мене на теледебатах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні