--> Несмак і повний «совок», - громадський активіст про центральну площу Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Несмак і повний «совок», - громадський активіст про центральну площу Луцька

6
14
Несмак і повний «совок», - громадський активіст про центральну площу Луцька
Луцькі ялинки викликали жваве обговорення серед громадськості та соціальних мережах.

В інших провінційних містах ялинки прибрані гарніше, - пише на своїй сторінці у Фейсбук громадський активіст Андрій Білан.

"Суть в тому, що в Луцьку так примітивно, без смаку і убого це все роблять, що глянувши на ці прикраси пригадуються роки мого дитинства. В прикрасах новорічної ялинки, щороку змінюється лише цифра... Одним словок совок совком!", - обурюється активіст.

Андрій Білан пише, що в такому випадку про туристичну привабливість не може йти і мови.

"Я переглянув новорічні ялинки в обласних центрах наших сусідів по областях. Вже не кажу про Львівську ялинку, адже місто з більшим населенням і бюджетом, але ж такі провінційні міста, як Рівне, Житомир - мають і то красивішу окрасу новорічної ялинки ніж в Луцьку", - додає чоловік.



"Повний несмак, совковість, така нині центральна площа в Луцьку. При таких розкладах, та несмаках, перейменовуйте вулицю Лесі Українки в Радянську, бо коли по ній прогулюєшся, то саме відчуття що ти попав радянські часи, а не сучасний Луцьк", - підсумовує він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, дійсно, ялинка у Луцьку "убога"!!!!
Відповісти
Як вже достали ці нероби "активісти"
Відповісти
дійсно, не дуже то і гарно...жаль що так все в луцьку без смаку подається
Відповісти
Ялинка жахлива,економлять на купівлі ялинці то могли би вогників,декорацій купити набагато цікавіші,щоб люди мали де фотографуватися((( А це убожество просто жах,несмак щей ,я так розумію за шалені гроші, !!!!
Відповісти
Це жахіття, а не ялинка, в новорічну ніч і вийти немає до чого.
Відповісти
Не ображайте ялинку, вона дуже гарна, але хіба вона винна, що у когось руки під колінвал заточені. Просто красу не вміють правильно подати. Треба було підібрати відповідне освітлення і декорації, то було б краще ніж у столиці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні