--> Хто зможе безкоштовно їздити у луцьких маршрутках | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто зможе безкоштовно їздити у луцьких маршрутках

1
4
Хто зможе безкоштовно їздити у луцьких маршрутках
Окрім пільговиків, яким право безкоштовного проїзду надала держава, Луцьк безплатно возитиме в маршрутках ще низку категорій громадян.

Про це стало відомо 21 грудня під час засідання Луцького міського виконавчого комітету.

Члени виконкому затвердили перелік категорій громадян, яким додатково надаватимуться пільги при здійсненні перевезень пасажирів у автобусах на міських маршрутах у 2017 році.

Так, окрім держзамовлення в міських маршрутках безкоштовно возитимуть інвалідів війни (з одним супроводжуючим інваліда першої групи), учасників бойових дій, членів сімей загиблих, дітей-інвалідів (з одним супроводжуючим) та інвалідів з дитинства першої та другої груп (з одним супроводжуючим інваліда першої групи).

Також право безкоштовного проїзду отримають інваліди по зору та інваліди з ураженням опорно-рухового апарату І та ІІ груп (з одним супроводжуючим інваліда І групи), постраждалі від аварії на ЧАЕС І категорії та учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС ІІ категорії, ветерани ОУН-УПА, жертви нацистських переслідувань, бійці-добровольці АТО, почесні громадяни міста Луцька.

Окрім цього, право на безоплатний проїзд мають ті лучани, які отримали відповідні посвідчення в мерії. Зокрема, це муніципали та соціальні працівники.

Зауважимо, що перевізники не отримуватимуть дотацій за перевезення цих категорій громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Де Учасник Бойових Дій?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні