«Луцьктеплу» хочуть «пробачити» майже 800 тисяч боргу

2
4
«Луцьктеплу» хочуть «пробачити» майже 800 тисяч боргу
У міськраді для «Луцьктепла» планують «пробачити» майже 800 тисяч боргу.

Про це стало відомо під час засідання "бюджетної" комісії міської ради у вівторок, 20 грудня, - повідомляє Волинь Post.

Як розповіла директор підприємства Валентина Малютіна, борг варто списати у зв’язку із важким фінансовим становищем підприємства. Зокрема до кінця року треба заплатити 1,5 мільйона за оренду котельні на Карбишева.

Депутат Григорій Пустовіт натомість пропонує взагалі залишати всі 100% орендної плати комунальним підприємствам і установам. Проти цього заперечує директор департаменту фінансів Лілія Єлова, адже йдеться про 2 мільйони для міського бюджету.

До того ж керівники підприємств не завжди ефективно використовують ці кошти, а тому потрібно передбачити прозорий механізм використання коштів.

Депутат Тарас Шляхтич відзначає, що коли керівники підприємств та установ неефективно використовують кошти, треба ставити питання про відповідність їх займаній посаді.

А Борис Смаль пропонує створити резервний фонд для термінового проведення різного роду ремонтів у місті. Його підтримав і Микола Дендіберін.

У підсумку депутати вирішили напрацювати положення про оренду для формування чіткого підходу щодо комунальних підприємств та установ у цьому напрямку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знаю..., що раніше за неперерахунок коштів до бюджету міста порушували кримінальну справу..., ау..., прокуратура..., де ви.?,
Малютіна, працюючи в міській раді керівником ревізійного відділу, нагинала таких керівників, казала що вони "нєгодяї"...., а тут бачу погляди змінились....
Відповісти
Ну при зарплаті в 14 тисяч вона змінить не тільки погляди, а й орієнтацію.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні