У Луцьку некерований сміттєвоз протаранив 7 автівок

0
12
У Луцьку некерований сміттєвоз протаранив 7 автівок
У передобідню пору сьогодні поблизу ГУНП у Волинській області в Луцьку сталася масштабна ДТП, на щастя, без постраждалих.

Як повідомляє Вісник+Ко, вантажний автомобіль МАЗ «Луцькспецкомунтрансу» через несправність втратив керованість і пошкодив сім авто на майданчику, де паркуються переважно працівники поліції.

В результаті механічних пошкоджень зазнали шість легкових машин: «Хюндай», «Міцсубісі», «Жигулі», «Лада», «Форд» і «Део» та мікроавтобус «Мерседес».

Дорожньо-транспортна пригода сталася через несправність МАЗа. Так розповів водій вантажівки Петро. Машині уже 15 років.

Отож, коли вантажівка розпочала маневр розвороту і водій рушив заднім ходом, у системі щеплення стравило повітря і коробку передач заклинило, відповідно змінити напрямок руху у водія уже не було можливості.

Сміттєвоз, рухаючись заднім ходом, почав одне за одним таранити припарковані авто. Водій вантажівки, рятуючи ситуацію вискочив з кабіни й заблокував машину за допомогою спеціального ричага, розташованого під кабіною. При цьому Петро ледь сам не опинився під колесами багатотонного сміттєвоза.

Про те, що ризикував життям, почав думати лише коли трохи «охолонув» після ДТП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні