Волинський губернатор попросив голів «перестати займатися княжими ділами»

1
-14
Волинський губернатор попросив голів «перестати займатися княжими ділами»
До травня 2017-го року потрібно провести вибори у всіх ОТГ на Волині і переходити до наступного етапу: реформи районів, міст та областей. Тому сільські голови мають «перестати займатися княжими ділами і закривати свою вотчину», тобто не гальмувати створення ОТГ через особисті амбіції залишитися на посаді.

Про це заявив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час оперативної наради у понеділок, 19 грудня, повідомляє ВолиньPost.

За його словами, явка на виборах в Павлівській, Дубівській та Заболоттівській ОТГ 18 грудня більше 70% свідчить про значний інтерес людей до децентралізації.

Тому він закликає не затягувати цей процес, щоб громади мили можливість отримати державну підтримку. Мовляв, минулого року громади отримали 26 мільйонів, але, наприклад, Шацька громада грошей не отримала.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
явка вона різна буває - якщо після 16.00, то це може бути "явка" просто написана...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні