В АТО везуть партію новорічних красунь з Волині

0
-1
В АТО везуть партію новорічних красунь з Волині
Святкувати Новий рік українці будуть не тільки за столами, але й в окопах. Аби військові хоч на трохи забули про жах війни, волонтери везуть їм новорічні ялинки.

Ініціатива зробити свято теплішим для воїнів АТО не нова. Волинські лісівники вже відправляли хвойних красунь на Схід, тож цей рік не став винятком. Про це повідомляє видання ВІП.

«Не перший рік ми відправляємо з волонтерськими організаціями. Ми не можемо визначити потребу, а приїжджають волонтери і ми їм даємо необхідну кількість», - розповів головний спеціаліст відділу лісового господарства ВОУЛМГ Олександр Литвин.

Так, 16 грудня «партію» зелених красунь підготували працівники ДП «Цуманське лісове господарство». Усі дерева – невеликі, на замовлення волонтерів і військових.

«Ми сьогодні будемо відправляти, передавати на фронт за допомогою волонтерів кілька десятків наших новорічних ялинок. У нас просили, щоб вони були не дуже великих розмірів, бо немає можливості ставити велику ялинку. Тому просили до метра», - пояснив інженер з лісових культур Сергій Савонік.

«Потрібно виявити повагу до наших хлопців: що про них не забули. Йдуть новорічні свята і військові повинні бачити, що ми про них дбаємо. В основному будуть їхати продукти харчування, одяг. А ялинки – це, так би мовити, бонус», - ділиться волонтер Володимир Шнит. За його словами, через дороге паливо, посилки і ялинки поїдуть «Новою поштою».

Заступнику голови спілки ветеранів АТО Віктору Левуну на фронті не довелося зустрічати Новий рік. Втім, він переконує: навіть у тих умовах наші захисники можуть влаштувати собі свято.

«Хлопцям теж потрібне свято. Ялинки вони прикрашають підручними матеріалами: гільзами, осколками, подарунками від сепарів, як то кажуть», - розповів військовий.
Теги: ялинки, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні