Пийте парацетамол: у Луцьку швидка відмовилася їхати на виклик до дитини

31
5
Пийте парацетамол: у Луцьку швидка відмовилася їхати на виклик до дитини
У Луцьку лікарі швидкої допомоги відмовилися їхати на виклик до дитини з високою температурою.

Про це в соцмережах написала лучанка Ольга Степанюк.

Хвора жінка з дитиною не може викликати швидку вже протягом двох днів.

"Уже 2 дні хвора жінка з дитиною не може викликати швидку. У хлопчика вночі температура 39,9, 4 рази викликали швидку - консультація лікаря - пийте парацетамол! Жінка теж захворіла, температура 40,2, постійно намагається збити, але не вдається. Зателефонували у швидку - консультація лікаря - пийте парацетамол", - пише лучанка.

Лікарі стверджують, що не виїжджають до дорослих.

"Можна подумати, нам так подобається викликати швидку - хочеться поспілкуватися. Не виїжджаєте до дорослих? А діти тут до чого? Що крає серце - дитина сама просить викликати швидку! 8-річна дитина! Скажіть, що треба зробити, щоб бригада швидкої зреагувала?" - обурюється жінка.

"Невже мало випадків смертності від грипу? Чи критично висока температура у дитини не входить у перелік "станів, які загрожують життю та здоров’ю людини?" - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно, а що б мали зробити цій жінці лікарі швидкої? Приїхати і дати парацетамол з ложечки? Замість того, щоб педіатру дитину показати, вона зображає себе жертвою. Не знає, як працює швидка за кордоном, яка їздить тільки на екстрені виклики. А за хибний виклик - добрячий штраф.
Відповісти
В Вас,шановна,напевно дiтей немае. Ви не уявляете стан матерi,коли дитина згорае вiд температуры,а тобi вiдмовляють в приiздi лiкарi. I до чого тут дiльничий, едине що вiн порадить в цiй ситуацii, лягати в лiкарню...... Рiк назад до мене з температурою 41,0 теж не приiхала швидка......
Відповісти
Це все емоції, шановна. Стан матері, істерика і драма. Тітка собі ради дати не може, два дні сидить -ндазвонює, викликає швидку. І, так, можливо і є підстави для госпіталізації. Збивати температуру - не лікування. А завдання швидкої - порятунок в екстрених випадках, це не служба обслуговування на дому.
Відповісти
А що для тебе скотино є екстренним випадком?
Відповісти
ІДІОТКО. ДТП, кровотеча, судоми, втрата свідомості, гостра серцева недостатність. Приїхати поміряти тобі тиск? Збити температуру? Подмухати на подряпинку?
Відповісти
хай до твоєї матері суко швидка не приїде, щоб ти в судомах під забором дохло, бажаю тобі здихати з температурою сорок, щоб приїхала швидка і записала, що ти вже здохла! Щоб тобі ніодна бабка цього не відробила!
Відповісти
Щоб тобі шалаво вонюча температура до сорока скакнула, хай тебе при такій температурі навіть судоми не встигнуть взяти!
Відповісти
Українка, волинянка..... одні дибіли кругом. Отой не їде швидка, щоб таке потороччі повиздихало якнайшвидше.
Відповісти
ці коменти ясно показують, що українці самі себе і один одного зжерають.
не треба ні на кого нарікати. самі себе повбиваємо.
а, ні, забула, то ж все путін....
Відповісти
ВКОЛОТИ АНАЛЬГІН З ДИМЕДРОЛОМ І ПОЧЕКАТИ ПОКИ ТЕМПЕРАТУРА НЕ ЗНИЗИТЬСЯ .ДО 38. ТАК ДІЯЛА ШВИДКА КОЛИ Я ВИКЛИКАЛА ДО ДИТИНИ І КОЛИ НІ НУРОФЕН,НІ ПАРАЦЕТАМОЛ,НІ ОБТИРАННЯ ОЦТОМ НЕ ДОПОМАГАЛИ. І ДО ЧОГО ТУТ "ЗАКОРДОН"
Відповісти
Ану шановна попробуйте мені розказати, як працює швидка за кордоном. Навіть по прикладу Німеччини вам скажу не лицемірте!!! Якщо у вас є страховий поліс до вас швидка їде на виклик по першому дзвінку безкоштовно, якщо у вас немає полісу до вас швидка приїде, а за виклик потрібно просто заплатити пара євро. А хто що вам розказує чи де ви в Європі були де швидка не приїзджає я незнаю. Можливо ви були десь в племенах бедуїнів а з п'яні вам показалось, що це Європа де швидка на виклики не приїжає. Я вам скажу навіть більше кожна служба таксі має працівників з машинами на яких позначено рятівник і коли швидка невспіває то може приїхати таке таксі і доставити вас оперативно до лікарні.
Відповісти
Не хочу втручатися в розбірки дівчат, але суто по вашому коментарю: в Іспанії справді швидка виїжає лише у вищеперелічених випадках, а в такій сиьтуації як висока температура є відділення швидкого обслуговування безпосередньо в лікарні, але туди ви приіжаєте власним автотранспортом.
Відповісти
Як мінімум забрати в лікарню
Відповісти
В дитини!!! температура 39.9 чим це не екстренно? Лікарі швидкої можуть зробити швидкодіючий укол для її пониження. Для дітей з такою температурою тільки швидка!
Відповісти
Температура у матері і дитини була під сорок. Швидка зобов'язана приіхати. Це не хибний виклик.
Відповісти
Як це так відмовилась приїхати????!!!! Такого не може бути!!! Вони зобов'язані приїжджати. При високій темп.яку не можна збити колять анальгін з демидролом( останній в аптеці без рецепта не продають) вони повинні були збити темп.дитині. А закордоном медицина на всі100% відрізняється від нашої тому не потрібно рівнятись. Це їхній прямий обов'язок.
Відповісти
В моєї дитини теж була висока температура і теж відмовили
Відповісти
При Клімчуку такого небуло! І взагалі до майдану такого не було! До нас теж минулого року відмовлялись їхати, хоч був грип, якраз під час розпалу епідемії! Жахіття твориться в цій країні!
Відповісти
Може твоє прізвище духневич гагаловська і ти маєш діло тільки до бізнесу на крові і до клятви гіпократа не причетна в принципі? Як можна знаходити виправдання якщо навіть не відвідали хворого.вичисліть лучанку. Хай покаже свою мордяку.
Відповісти
геноцид народу
Відповісти
Я визивала собі швидку два рази за день, бо температура була 38, 9 і приїжджали без всяких вмовлянь. Не забувайте, що в них розмова записується, тому можна виясняти
Відповісти
Ексрена медична допомога та невідкладна допомога - це різні речі! Викликайте невідкладну допомогу з поліклінікі,до Вас приїде той самий лікар,який допоможе збити температуру,або дитяча невідкладна допомога,яка призначить лікування! В нас люди не проінформовані що вже майже 3 роки є екстрена допомога та невідкладна! Екстрена медична допомога обслуговує дійсно екстрені виклики! Температура не є екстренм викликом! Цим займається поліклініка!!! В нас в місті не так багато машин екстреної допомоги, а екстрених викликів і людей,які потребують ЕКСТРЕНУ допомогу більше! Відносьтеся з розумінням!
Відповісти
напишiть номер невiдкладної
Відповісти
713287-це номер дитячої невідкладної допомоги
Відповісти
цікаво було б почитати коментар Куца, чи хто там зараз у них головний....
однобока інфо
Відповісти
Це не можливо аби швидка не приїхала...Редакція уточніть чи взагалі був виклик як викликали з якої причини .... усі розмови фіксуються. Перш ніж писати дурниці з соц . сторінок перевіряйте інфо . Це д не "баба бабі сказала " .
Відповісти
Iрина повнiстю вас пiдтримую часто хворiэмо, часто викликаю для себе I дiтей, зазвичай в ночi, I в час розпалу грвi. Ще жодного разу не вiдмовили. Це 100% не вiрна Iнформацiя !!!
Температура 40,2 вона лежать 2 днi жде швидку !
БРЕД !!!
Відповісти
Теж викликала недавно для дитини швидку при високій температурі, приїхала хороша бригада, збили, поставили правильний діагноз, сиділи хвилин 30 до спаду температури...
Мамочки при високій температурі коли нурофен та парацетамол не збиває, є такі свічки, як Анальдин, така сама дія як в уколі, який колить бригада швидкої.
Відповісти
Мамi нема чого сидiти дома в такому станi. В лiкарню й на таксi на приймальне в iнфекцiю. Швидка як "извощики", а так не маэ бути.
Відповісти
В цивілізованих країнах анальгін взагалі не колять
Відповісти
До моєі дитини їхали 4 дні коли дитині було 1,6 року. Шкалила температура і дитина рвала поносила... тому я також у кажу що швидка не виконує свої функціі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні