Луцькі поліцейські почали вже дбати і за повноту холодильників лучан

3
0
Луцькі поліцейські почали вже дбати і за повноту холодильників лучан
Луцькі патрульні допомогли витягнути автомобіль з пастки.

Сьогодні поліцейським надійшов виклик на вулицю Мазепи про те, що водій мікроавтобуса потребує допомоги, - повідомляє відомство на своїй сторніці в ФБ.

"Прибувши на місце, вони виявили, що автомобіль не може виїхати з грунту, адже під час ремонтних робіт на тепломережі той став м’яким і просів під вагою транспортного засобу", - йдеться у повідомленні.

На місце прибули два екіпажі патрульної поліції; також небайдужі громадяни допомогли обладнанням та спільними зусиллями витягнули автомобіль, який застряг.

"Цікаво, що мікроавтобусом розвозили продукти в один з магазинів міста. Таким чином, патрульні охороняють не тільки безпеку лучан, але і вчасну повноту їхніх холодильників", - жартує прес-служба.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за дебільна назва статті?
Щодня труп і холодильник порожній - оце і результат.
Відповісти
Це що зробили то дуже добре але не знають законодавства, треба встановити хто проводив розкопки (Луцьктепло, водоканал, тощо) та притягнути до адмінвідповідальності посадову особу яка згідно вимог не привела у відповідність проїжджу частину після ремонтних робіт прес-служба не позортесь такими статтями бо ви показуєте свою тупість бо необхідно щоб патруль постійно там стояв і випихав автомобілі з ями...
Відповісти
Я зразу відчув як мій холодильник наповнився
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні