Як луцькими вулицями бігали Миколаї і Миколайчики. ФОТО

0
1
Як луцькими вулицями бігали Миколаї і Миколайчики. ФОТО
У Луцьку провели благодійний забіг Святих Миколаїв: на півдня місто поринуло у неймовірну атмосферу азарту, свята і дива.

Напередодні Дня Святого Миколая, 18 грудня, у Луцьку провели справжній зимовий півмарафон. Пробігтися вулицями міста заради доброї справи запропонували дорослим та дітям.

Серед них були і професійні спортсмени, і любителі здорового способу життя, і представники влади та громадські активісти. Участь у заході була платною: 50 гривень. А виручені кошти організатори передадуть обласному будинку дитини – на допомогу діткам, які, можливо, більше за інших сподіваються на диво у їхньому житті.

І хоча погода цього дня була не найкращою – типово волинською, а через мряку та холод дороги були слизькими, настрій біля ТЦ «Порт Сіті» панував особливий.

До участі у заході зголосилося чимало дітей. А поскільки кожному з них за прихід у новорічному костюмі обіцяли дарунок, то подвір’я «Порт Сіті» заполонили принцеси, гноми, метелики, пірати, далматинці і просто малі Миколайчики.

Організували неймовірне дійство: ТРЦ «Порт Ciті», ТМ «Дмитрук» та спортивний клуб «Лучеськ».

Найскладнішою була дистанція 7 кілометрів, дещо легшою - 2 кілометри. А от малеча могла позмагатися на дистанціях 500, 300 і 100 метрів.

У яскравому костюмі серед інших бігунів можна було помітити і заступника Луцького міського голови Юрія Моклицю.

Завершили дійство врученням подарунків переможцям забігу та дітям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні