Теракт у Дамаску вчинила дівчинка в поясі шахіда

0
4
Теракт у Дамаску вчинила дівчинка в поясі шахіда
У районі Аль-Мідан у сирійській столиці дитина у замінованому поясі здійснила теракт. Про це повідомляють РІА Новости з посиланням на джерела у головному управлінні поліції міста, в результаті вибуху постраждали люди.

"Смертником у теракті в Мідані була дитина, на яку був одягнений пояс з вибухівкою. За попередніми даними, загиблих немає, але є тяжко поранені", - розповів співрозмовник.

Жодне з діючих на території Сирії радикальних угруповань поки не взяло на себе відповідальність за теракт.

Раніше у головному управлінні поліції міста повідомили, що, щонайменше, троє людей загинули і не менше п'ятьох дістали поранення унаслідок вибуху, що прогримів у п'ятницю ввечері в районі Аль-Мідан.

"За первинними даними, жертвами цієї атаки стали троє поліцейських, ще п'ятеро постраждали", – розповіли раніше правоохоронці.

Як повідомило джерело в поліції зарубіжним ЗМІ, вибух вчинила дівчинка, яку спочатку бачили поруч з дільницею. Офіцеру, який підійшов до неї, дівчинка сказала, що загубилася, а потім попросила дозволу відвідати туалетну кімнату. Після того, як вона туди увійшла, прогримів вибух.

Нагадаємо, учора у столиці Сирії в поліцейській дільниці в районі Мідан стався вибух. Одразу було лише припущення, що теракт могла зробити дитина з замінованим поясом смертника. В поліцейській дільниці цього району дійсно стався вибух, є інформація про кількох постраждалих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні