--> У Ковелі рецидивіст пограбував працівника пенітенціарної служби | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі рецидивіст пограбував працівника пенітенціарної служби

0
0
У Ковелі рецидивіст пограбував працівника пенітенціарної служби
У приміщенні автобусної станції в Ковелі о 17-й годині, двоє чоловіків пограбували працівника Державної пенітенціарної служби.

За даними слідства Ковельського відділу Національної поліції, один зі зловмисників, користуючись безпорадним станом потерпілого, таємно викрав з кишені форменого одягу працівника Державної пенітенціарної служби України мобільний телефон та 200 гривень однією банкнотою. Про це повідомляє Район.Ковель.

Злочинні дії помітив техпрацівник автостанції. Поліція затримала грабіжника, ним виявився мешканець міста Ужгорода Закарпатської області, який раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності та має не зняту і не погашену судимість. Його спільника правоохоронці шукають.

Підозрюваний у кримінальному провадженні відмовився давати покази, хоча його винуватість повністю підтверджується зібраними доказами, в тому числі відеозаписом з приміщення автостанції. Такий злочин відноситься до категорії тяжких і карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

Суд застосував щодо нього запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 60 днів та визначив розмір застави в сумі 32 тисячі гривень, що складає 20 мінімальних заробітних плат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні