--> Міноборони віддає Луцьку 11 гектарів під забудову | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Міноборони віддає Луцьку 11 гектарів під забудову

2
-4
Міноборони віддає Луцьку 11 гектарів під забудову
Міністерство оборони та Генеральний штаб зокрема погодили пропозицію передати обласному центру територію 51 та 54 військових містечок.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією 15 грудня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Голова ОДА Володимир Гунчик, звітуючись перед депутатами, повідомив, що 3 тижні тому на Волині побувала делегація Міністерства оборони під керівництвом начальника по тилу ЗСУ. Під час цієї зустрічі сторони погодилися передислокувати військові містечка №№ 51 та частково 54 на військовий аеродром. Ці роботи мають бути виконані за рахунок коштів державного бюджету та бюджетів міста Луцька і Ківерцівського району.

У результаті, близько 11 гектарів землі мають передати місту Луцьку під забудову за умови передачі 10 % квартир ветеранам ЗСУ, воїнам АТО та ветеранам-афганцям. За приблизними підрахунками, на цій території можна збудувати близько 3 тисяч квартир, з яких 300 зможуть отримати зазначені категорії осіб.

Минулого тижня на Волинь уже надійшло підтверження від командувача військово-повітряними силами Сергія Дроздова про те, що Міноборони та Генштаб погодили згадану пропозицію. А також відомство погодило розташування цивільного терміналу на території військового аеродрому для цивільної авіації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Землі Луцьку , а перенесення майна за рахунок Ківерцівського району, нічого так придумали!?
Відповісти
Землі Луцьку , а перенесення майна за рахунок Ківерцівського району, нічого так придумали!?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні