--> Під Луцьком у гаражі «накрили» підпільну гуральню | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під Луцьком у гаражі «накрили» підпільну гуральню

0
2
Під Луцьком у гаражі «накрили» підпільну гуральню
На Волині припинено діяльність підпільного цеху з виробництва горілчаного фальсифікату.

В ході проведення операції «Акциз-2016» під чітким процесуальним керівництвом працівників прокуратури Волинської області припинено діяльність нелегального виробництва горілчаного сурогату.

Як повідомили у прес-службі Волинської прокуратури, незаконний цех для виготовлення фальсифікату житель одного з сіл Волині облаштував у своєму гаражному приміщенні, - інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Весь цикл незаконного виробництва, що здійснювався в неприйнятних санітарних умовах, співробітники оперативного та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області документально зафіксували, коли на підставі ухвали Луцького міськрайонного суду провели обшук гаражного приміщення.

Більш того, під час обшук правоохоронці застали на «гарячому» двох чоловіків та жінку, котрі забезпечували процедуру виробництва оковитої. Співробітники податкової міліції з’ясували, що серед зловмисників – організатор та керівник незаконного бізнесу.

Відтак, правоохоронці вилучили 247 пляшок готової горілчаної продукції під виглядом відомих торгових марок вартістю 32 тис. грн., рідину з характерним запахом спирту, що використовувалась при виробництві фальсифікованої горілки в кількості 185 літрів загальною вартістю 18 тис. грн., понад 100 марок акцизного податку з очевидними ознаками підробки, порожні скляні пляшки, корки, пластикову тару, шланги, лійки, які використовувались в ході здійснення протиправної діяльності.

Наразі вирішується питання про призначення судових експертиз, а підакцизну продукцію вартістю 50 тис. грн. вилучено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні