Гімн на інавгурації Трампа виконає співачка з українським корінням

0
-1
Гімн на інавгурації Трампа виконає співачка з українським корінням
Кілька тижнів команда обраного президента США Дональда Трампа намагалася знайти виконавця, який зміг би виступити на інавгурації новообраного президента США. У середу, 14 грудня, з'явилася офіційна заява про те, що вибір припав на 16-річну співачку Джекі Іванко, знамениту завдяки виступам на телепередачі America's Got Talent, повідомляє Reuters.

Як зазначається, ходили чутки, що така пропозиція надходила Елтону Джону, кантрі-музиканту Гарту Бруксу і навіть глем-метал-групі Motley Crue, але підтвердження вони не отримали. Також раніше однією з причин появи в Trump Tower Каньє Уеста називалася спроба переконати Трампа в тому, що саме репер повинен показати всій Америці, як зобов'язаний звучати гімн країни.

Між тим, в офіційному повідомленні від команди Трампа йдеться про те, що Джекі є остаточним вибором обраного президента на роль виконавиці гімну. «Джекі Іванко виконає національний гімн на 58-й президентській церемонії інавгурації. Вона є істинним зразком для наслідування і джерелом натхнення для молодих людей по всьому світу. Джекі уособлює все найкраще і яскраве в Америці».



Повідомляється, що співачка з українським корінням не вперше знаходиться поруч з президентом: у 2010 році з Бараком Обамою Джекі виконала відому композицію O Holy Night на запаленні вогнів Національної ялинки, а в 2012 вона співала на Національному молитовному сніданку у Вашингтоні.

Зазначимо, що батьки Джекі Іванко - Михайло і Ліза - родом з України. Вони емігрували в Америку задовго до народження Джекі, її двох братів і сестри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні