--> У Луцьку нетверезий «мажор» на Тойоті намагався дати полісменам хабар | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку нетверезий «мажор» на Тойоті намагався дати полісменам хабар

6
4
У Луцьку нетверезий «мажор» на Тойоті намагався дати полісменам хабар
У Луцьку на проспекті Грушевського, біля нічного клубу «Версаль», просто на зупинці громадського транспорту припаркувався позашляховик «Тойота Ленд Крузер». Стало очевидним, що водій перетнув подвійну смугу руху, оскільки авто стояло у протилежному напрямку руху.

Про це повідомив власкор Волинь.24.

Авто, припарковане у невстановленому місці, швидко побачили полісмени, які під’їхали до нього. Вони одразу помітили, що чоловік має явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Від проходження тесту на Драгері і при свідках у наркодиспансерів він відмовився. Коли ж його запросили в автомобіль для складання адмінматеріалів по порушенню ПДР та водінню у стані алкогольного сп’яніння – водій намагався вручити патрульному хабар у розмірі 100 доларів.

Це було зафіксовано на нагрудну відеокамеру патрульних. На місце було викликано сілдчо-оперативну групу.


Тож тепер чоловіку окрім кермування у нетверезому стані та порушення ПДР загрожує ще й ув’язнення за дачу хабаря працівнику поліції. Автомобіль вилучили на штраф майданчик.

Дещо протверезівши, чоловік усвідомив, що накоїв і почав до сліз «просити хлопців» не судити його. Вявилось, що чоловік - з провінційного містечка Ратне, і вочевидь, цілу ніч "тусив" у луцьких закладах відпочинку.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лох-це діагноз!
Відповісти
Запитання редакції сайту, якаспівпрацює з поліцейськими.

Якщо водій відмовився від проходження тестів, то чому на нього мають складати протокол за водіння у стані алкогольного сп’яніння? Щоб не виходило як з Мігасом і не скасовували дорогий штраф(хоча я б зробив штраф 100 000 грн. і ув'язнення з виправними роботами, прибирати смітники під наглядом і т.д.)
Відповісти
Прочитай ст .130 КУпАП( Відмова = п'яний ) + п.2.5. ПДР (зобовязаний пройти тест)
Відповісти
А якщо дтп створив п'яний, то за грати як за навмисне вбиство або за спробу навмисного вбивства.
Відповісти
Треба зразу забирати права. Бо такі як мігас відбуваються смішною для них заставою і меншим покаранням поки їх жертви живуть....
Відповісти
А де вказано що він був за кермом. А те що машина неправильно припаркована це вже інше питання. Нехай наші полісмени дійсно ловлять п'яних за кермом. А може це просто був не хабар а Миколайчик.Ох і жалкують напевно наші полісмени за нагрудні камери .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні