На Волині буде ще одна ОТГ

0
-3
На Волині буде ще одна ОТГ
На Волині створять об’єднану територіальну громаду(ОТГ) із центром у Камені-Каширському.

Про це йшлося під час робочої зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із представниками виконавчої та представницької гілки влади Камінь-Каширського району 13 грудня, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Під час зустрічі сторони обговорили пріоритети реформи в цьому регіоні області. Необхідне рішення для появи на карті ще однієї об’єднаної громади найближчим часом повинні затвердити місцеві депутати.

Як відомо, на Волині вже створено 15 ОТГ.

Так, у 2015 році створили п’ять об’єднаних громад (Голобську, Смолигівську, Велицьку, Устилузьку, Зимнівську), цього року – спочатку дві (Шацьку, Люблинецьку).

Іще в п’яти ОТГ (Княгининівській (Луцький район), Прилісненській (Маневицький район), Литовежській та Поромівській (Іваничівський район) та Поворській (Ковельський район) об’єднаних територіальних громадах) 11 грудня відбулися вибори голів та депутатів місцевих рад. Ще у трьох (Павлівській ОТГ Іваничівського району, Дубівській ОТГ Ковельського району та Заболоттівській ОТГ Ратнівського району) – вибори заплановані на 18 грудня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні