ТОП-5 луцьких магазинів карнавальних костюмів

6
4
ТОП-5 луцьких магазинів карнавальних костюмів
Передноворічні клопоти для батьків щороку поповнюються однією непростою справою.

«У якого героя перевдягти малюка на новорічний ранок?» – думають мами-тати і шукають в «гуглі»: «новорічні костюми Луцьк», перепитають в знайомих «а де ти брала?» і слухають схлипування малюків: «не хо-о-очу гномика»…

Та що там малюки! Новорічні корпоративи не обходяться і без дорослих «перевдягань»: якщо дрес-код вимагає, то проблема з підбором образу в рази перевищує клопоти із вбранням на «садківський раут».

Аби зробити святкові приготування простішими, видання «Волинь24» відвідало найбільші луцькі магазини із карнавальними костюмами.


«КАРНАВАЛ» (Луцьк, вул. Степана Бандери, 17)

У магазині – понад дві тисячі костюмів. Але жоден із них не продають: усе – лише на прокат. До кожного костюму окремо продаються аксесуари.

Окрім карнавальних костюмів, тут також пропонують в оренду українське народне вбрання.

Як розповідають у магазині, незмінною популярністю користуються звірята та сніжинки. Однак цього року почали замовляти не лише вовчиків-зайчиків, а й костюми більш екзотичних тварин: слонів, левів тощо.

Перевдягти малюка в звіра тут коштує від 100 до 150 гривень. За образ «сніжинки» доведеться заплатити дорожче: від 200 до 250 гривень.

Святковий одяг для дорослих – іще дорожчий: від 100 до 400 гривень. Найчастіше костюми беруть на прокат на різноманітні тематичні вечірки та дні народження. Вбратися зазвичай хочуть у Джека Горобця, мушкетерів та інших героїв фільмів.


«ЗІРОЧКА» (Луцьк, просп. Соборності, 11в)

Окрім магазину тут є майстерня, і клієнтам пропонують або взяти костюм на прокат, або замовити спеціально до пошиття. Усі костюми тут комплектують самостійно і наголошують: це авторські роботи майстрів. До наступного року готують окремий сервіс: замвлення онлайн.

В асортименті – понад 500 різноманітних моделей. Кажуть, що у порівнянні з минулим роком батьки зараз шукають оригінальні костюми: «не такі, як у всіх». Дівчаткам обирають цікаві плаття сніжинок, зірочок, а для хлопчиків найбільше шукають спайдерменів, нідзяг та суперменів.

За образ сніжинки тут треба заплатити від 80 до 120 гривень, за костюм звірятка – від 40 до 80 гривень.

Пошиття, приміром, костюму гнома коштує від 200 гривень, костюму принцеси – від 500 гривень, в залежності від тканин та аксесуарів.


«ПРОКАТ НОВОРІЧНИХ КОСТЮМІВ» (Луцьк, вул. Сенаторки Левчанівської, 13)

У магазині – величезна кількість консультантів: знімають мірки, підбирають костюми. В асортименті – понад 600 одежинок для різних вікових категорій. Зазвичай костюми беруть на прокат, однак можна і купити.

Покупка коштуватиме від 500 гривень, прокат – звісно, дешевше. Щоб одягнути малечу «в звірятко», треба заплатити від 80 до 150 гривень, в «сніжинку» – від 80 до 200 гривень. Усі аксесуари входять у вартість.

За словами продавчині, цьогоріч діти найчастіше хочуть бути героями улюблених мультиків: приміром, фіксиків, спайдерменів, різноманітних мультяшних принцес.


«LADY L» (Луцьк, вул. Лесі Українки, 33а)

Одяг пропонують і напрокат, і замовити пошиття. Аксесуари не входять у вартість плаття, тому їх треба купувати окремо.

Взяти на прокат костюм сніжинки коштує від 200 до 300 гривень Якщо ж сукня – не нова, а раніше була в прокаті, то це коштувати дешевше: від 100 до 200 гривень. Прокат костюма звірятка – також від 100 до 200.

Ціни на покупку залежать від тканини, з якої пошитий костюм: від 500 гривень до 1500 гривень.

Кажуть, цього року карнавальні тренди не змінилися і найчастіше беруть плаття снігових королев, сніжинок, для хлопчиків шукають костюми піратів.


«ПРОКАТ КОСТЮМІВ» (Луцьк, вул. Винниченка 4, кв. 3)

Ціни у цьому магазині – найприємніші для батьківських гаманців: вдягнути дитину «в звірятко» коштує від 60 до 80 гривень. А зібрати на новорічний ранок сніжинку – від 80 до 150 гривень.

Власниця магазину розповідає, що цього року більше замовляють костюми сучасних мультяшних героїв. Так, хлопці хочуть бути піратами, спайдерменами, ковбоями, а дівчатка мріють одягнути плаття Рапунцель та інших анімаційних принцес.


Аліна БЕКЕРУК («Волинь24»)

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Очевидно, журналісти сайту не знають, що один із найстаріших і відповідно до часу існування, один із найбільших прокатів Луцька - Шалене свято, на вулиці Привозальна 4. Вони себе не рекламують, але постійні клієнти, такі як ми, беремо костюми тільки там. Можна знайти що завгодно. Ще супер, що є дорослі костюми. Ціна теж...всього 80 грн . Карнавал теж вже дуже давно.
Відповісти
А ще чомусь не пишуть, що у Карнавалі безкоштовно можна приміряти лише 5 костюмів. Так нам сказали, коли я з донечкою вибирали сукню на 8 березня.Я думаю, ви здогадуєтесь , що це таке, дівчинка у 5 років серед купи гарних суконь!!! Готова була розвернутись і піти, але доня нарешті вибрала. Нікому не рекомендую туди звертатись!!!!
Відповісти
В карнавалі цікавилась, дитяча сукня 350 грн, а не 200-250. Руками звісно ж чіпати не можна і щоб дівчина продавець щось порадила б, то питає а що ви хочете. Плаття хочу... Але ж подивитись толком не можна, бо всі костюми на вішаках впритул один до одного висять. Сервіс бажає бути кращим. Можливо там є і інші продавці, більш ввічливіші...
Відповісти
А я задоволенна сервісом у Карнавалі. Ціни різні в залежності від новизни моделі і аксесуарів до них, розумію що дешеве хорошим не буває. Карнавал тут молодець завдяки широкому асортименту неодноразово одягав мою доню і дітей моііх співробітників до різних свят протягом року. Сьогодні донечці вибрала плаття з діадемою і накидкою, мені це обійшлося у 200 грн. Ці речі хоч були у прокаті але мають дуже гарний вигляд і це завдяки тому що у них дійсно всі костюми упорядковані і на вішачках ( а не насипом як на других прокатах) і дійсно в них пише: Руками не чіпати, і завдяки цьому костюми в них у гарному стані. Наш же народ такий дай все потрогати, всі приходять з вулиці і які будуть ті речі, звичайно сірі і брудні. Тож поважаймо працю цих людей. Я одягаю третій рік тут донечку і звжди задоволена. Нерозумію маму яка обурюється що іій дали приміряти тільки 5 плать на мою думку цього більше чим достатньо адже треба розуміти що в процесі примірки речі як відомо зношуються а кожна з нас хоче взяти іі як нову, я ніколи не придираюсь до дрібниць бо розумію що звернулась на ПРОКАТ!!!!!! а не в магазин.
Відповісти
Я теж категорично незадоволена сервісом в "Карнавалі". Спочатку подобався прокат, а тепер постійно хамлять і ставляться так, наче ти прийшов до них додому. Зверхні, нічого не порадять. Ціни невідповідно дорогі. Останній раз як брала костюм, то дівчина здавала, а мені мало не з її рук його дали (причому костюм був заброньований мною заздалегідь!). Я вважаю, що це не нормально. Вони навіть його толком не дивилися. А якщо б там були плями чи пошкодження? Або недобросовісна людина б попалась і прострочила б повернення? Брали білі штанці, то на них було кілька рожевих плям. Я зауважила це, жіночка сказала "то переперіть собі легенько". Ні вибачення, ні знижки, ні якоїсь нормальної людської реакції. Повторюся, що костюм був заброньований, тобто мав бути підготовлений. І це не за малі гроші! Категорично не раджу!
Відповісти
На Сенатори Левчанівської прокату немає!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні