У Володимирі хочуть гідропарк на землі, яка виділена для депутатської тещі

0
2
У Володимирі хочуть гідропарк на землі, яка виділена для депутатської тещі
На сайті електронних петицій зареєстровано пропозицію створити гідропарк на річці Риловиці у Володимирі-Волинському. Суть петиції полягає в тому, щоб повернути у власність земельну ділянку надану тещі депутата міської ради Руслана Мороза, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

У 2015 році Володимир-Волинська міська рада виділила 12 сотих землі під садівництво тещі депутата. А у червні цього року, скандальний депутат оформив на тещу ще дві ділянки.

Минулого місяця Нововолинський міський суд відклав розгляд справи щодо вчинення депутатом Володимир-Волинської міськради Русланом Морозом адміністративного правопорушення, пов’язаного із корупцією. Причиною такого рішення став той факт, що депутат та його адвокат не з’явилися на чергове судове засідання.

“Звернення до депутатів сьомого скликання, щодо скасування рішення Володимир-Волинської міської ради, № 47/8 від 02.10.2015р., про передачу земельної ділянки для індивідуального садівництва площею 1200м.кв. за адресою Софії Ковалевської 23 С, кадастровий номер 0710200000:01:004:6814., яка була надана у власність з порушенням чинного законодавства. Без громадського обговорення, з грубим порушенням процедури прийняття рішення, без належного розгляду на земельній комісії тощо.

Вищезазначений земельний масив, є символічним для міста Володимира-Волинського, адже розміщений поряд із річкою Риловиця, що протікає історичним передмістям «Провалля» і в середньовіччі відділяла передміські укріплення, що тут були. В планах дана територія може стати “родзинкою” міста: відпочинковою зоною з комплексним облаштуванням футбольного поля, дитячого та спортивного майданчику поряд із гідропарком.” – йдеться в петиції, автором якої виступив Богдан Шинкарук.

До слова, Руслан Мороз раніше відзначився кількома гучними кримінальними справами, зокрема побиттям підприємця Сергія Ситніка, побиттям Юрія Стемковського, нападом з погрозами на свого колегу по депутатській роботі Сергія Кобу, судом проти активістки Майдану дитини-сироти Ольги Нечитайло тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні