--> У скільки волинянам обійдеться новорічна ялинка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У скільки волинянам обійдеться новорічна ялинка

0
1
У скільки волинянам обійдеться новорічна ялинка
Волинські лісівники почали продавати новорічні ялинки та сосни як на Волині, так і поза межами області.

Ціни на ялинки залежать від їх розмірів. Про це Конкуренту розповіли у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Нині вже встигли реалізувати майже 20 тисяч ялинок, які вирощували спеціально для продажу. Переважно вони розповсюджуються на території Волині, але чимало ялинок поїде у столицю України та Київську область. Також волинські новорічні деревця прикрасять оселі жителів південних та східних областей України.

Для прикладу, днями у ДП "Любешівагроліс" продали в Запорізьку область 623 ялинки. Також є сподівання, що Херсонська область, де цьогоріч категорично заборонено рубку хвойних дерев, закупить для нового року сосну з Волині.

Що ж до цін на ялинки, то вони рекомендовані Держлісагенством і коливаються в залежності від розміру дерева. Отож, ялинка до 1 метра коштуватиме від 35 гривень, деревце розміром 1, 5 метра – 45 гривень, від 1,5 до 2-х метрів – 65 гривень.

Варто зазначити, що цього року певну кількість ялинок повезуть й волинським бійцям на передову в зону АТО. Окрім ялинок, військовим в АТО лісівники збираються передати й продукти харчування у вигляді консервації та соків. До того ж Волинський лісгосп планує подарувати новорічні дерева сім'ям учасників та загиблих в АТО.

Лісгоспи області вже розпочали традиційну в цей період торгівлю новорічними деревами й передбачають, що активна пора з продажу ялинок буде у 20-х числах грудня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні